Διλμπέρης: “Διαφορετικά αν είχαμε προηγηθεί…”

Διλμπέρης: "Διαφορετικά αν είχαμε προηγηθεί..."

Κίνητρο ψάχνει να βρει ο Παναγιώτης Διλμπέρης για τους ποδοσφαιριστές του, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν έρχεται. Ο προπονητής των “λιονταριών” σημείωσε πως το ποδόσφαιρο είναι στιγμές και η τύχη του ματς θα μπορούσε να ήταν διαφορετική. Αναλυτικά:

 

“Προσπάθησα να δημιουργήσω κίνητρο στους παίκτες πριν το ματς για μία μεγάλη νίκη που ακόμη δεν έχουμε καταφέρει. Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί εμείς στο 1ο λεπτό με τον Τσιμίκα, όμως αμέσως μετά δεχθήκαμε το γκολ. Είχαμε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είχαμε πρόβλημα στις κόντρα επιθέσεις του ΟΦΗ. Επίσης είχαμε πρόβλημα και στις τελικές μας που δεν έφταναν στο τέρμα, αλλά παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω ότι τα παιδιά δεν προσπάθησαν. Ακολουθούν δύσκολα ματς με Λαμία και Άρη, αλλά έχουμε περάσει και δυσκολότερα. Τους αντιμετωπίσαμε και στον πρώτο γύρο που ήμασταν σε χειρότερη αγωνιστική κατάσταση”.


 

Παπαδόπουλος: “Το καθήκον μας μέχρι τέλους…”

 

Στο άγχος που είχε η ομάδα του ως το τέλος λόγω του σκόρ στάθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος που τόνισε όσον αφορά το θέμα των αδειοδοτήσεων πως ο ΟΦΗ πρέπει να κάνει μέχρι τέλος το καθήκον του και ότι γίνει. Αναλυτικά:

 

“Πετύχαμε μία σημαντική νίκη. Ήταν ένα ματς που ο Πανσερραϊκός είχε την κατοχή, στην άμυνα δεν τα πήγαμε πολύ καλά, αλλά δεν δεχθήκαμε και την σοβαρή φάση. Προηγηθήκαμε γρήγορα στο σκορ σε μία φάση που την έχουμε δουλέψει, δημιουργήσαμε και άλλες ευκαιρίες, ωστόσο το 0-1 μας είχε αγχωμένους ως το τέλος. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Σίγουρα η ανακοίνωση που βγήκε όσον αφορά τις αδειοδοτήσεις δεν ήταν θετική για εμάς, αλλά θα κάνουμε το καθήκον μας μέχρι το τέλος”. 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr