Διλμπέρης: “Αφού δημιουργούμε θα έρθει και το γκολ…”

Διλμπέρης: "Αφού δημιουργούμε θα έρθει και το γκολ..."

Καταλυτική ήταν η πρόσφατη δήλωση στήριξης του Χρήστου Κοράκη στον Πανσερραϊκό σύμφωνα με όσα είπε ο Παναγιώτης Διλμπέρης μετά το 0­00 με τον Αιγινιακό. Ο τεχνικός των Σερραίων τόνισε ότι είναι θέμα χρόνου να έρθει το γκολ, αφού οι «ερυθρόλευκοι» δημιουργούν και αναφέρθηκε στο πολύ καλό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του απέναντι στους «κυανόλευκους». Αναλυτικά είπε:

 

«Έγινε ένα παιχνίδι σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο όπου πραγματικά δύο ομάδες που προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο το έκαναν, αλλά δεν ήταν αρωγός στην προσπάθειά τους το γήπεδο. Το πρώτο ημίχρονο ανήκει σε εμάς και το δεύτερο στον Αιγινιακό. Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μία νίκη εξαιτίας της παρουσίας του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ενώ είχαμε επιλέξει έναν σχηματισμό που βοηθούσε σε αυτό που είχαμε σκεφτεί, είναι σίγουρο ότι ο αντίπαλος το διάβασε, λειτούργησε διαφορετικά και εμείς αλλάξαμε εκ νέου τον σχηματισμό μας για να ισορροπήσουμε το ματς. Είχε φάσεις και ο Αιγινιακός, όπως στις καθυστερήσεις, οπότε θα μπορούσαμε να χάσουμε το παιχνίδι. Συνεχίζουμε. Είναι γεγονός ότι δημιουργούμε, κάνουμε ευκαιρίες, αλλά δεν είμαστε σε καλό φεγγάρι όσον αφορά στην αποτελεσματικότητά μας. Όταν θα έρθει αυτό θα είναι πολύ διαφορετική η ομάδα. Είμαι βέβαιος ότι από το επόμενο κιόλας παιχνίδι θα συμβεί. Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και καλή συνέχεια».

Για τη στήριξη από την ΠΑΕ:
«Είναι σημαντικό μία διοίκηση να στηρίζει πρώτα από όλα τους παίκτες και δευτερεύον τον προπονητή. Δευτερεύον γενικότερα, γιατί ειδικότερα θα σταθώ σε δηλώσεις άλλου συναδέλφου. Όταν ο προπονητής δεν πατά καλά εξαιτίας της διοίκησης μέσα στα αποδυτήρια, τότε οι παίκτες ή δεν προπονούνται καλά ή σου χαλάνε την προπόνηση. Σε εμάς αυτό δεν συμβαίνει. Ήταν καταλυτική η τοποθέτηση του κυρίου Κοράκη».

Για την επιθετική δυστοκία:
«Δεν μετράω τα λεπτά. Θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει με τον Άρη, να έχει τελειώσει 4-­1 το παιχνίδι και τώρα να μη μετράμε. Έχουμε δοκάρια, χαμένες ευκαιρίες… Είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε. Είναι αισιόδοξο ότι δημιουργούμε. Το πρόβλημα θα ήταν αν δεν δημιουργούσαμε».

Αν η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου αποτελεί οδηγό για τη συνέχεια:
«Το πιο βασικό όσον αφορά στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο σχηματισμός. Κατά κάποιο τρόπο εξέπληξε ίσως. Ο πολύ καλός μου φίλος, ο Γιάννης Βλάχος ήμουν σίγουρα ότι θα έβρισκε το αντίδοτο στο δεύτερο ημίχρονο, μεταφέροντας τη μπάλα εκεί που έπρεπε. Αργήσαμε να το κάνουμε εμείς και αυτό ήταν το κύριο χαρακτηριστικό που μας έκανε να έχουμε πλεονέκτημα».

 

πηγή:flnews.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr