Διλμπέρης: “Απολαμβάνω την εμπιστοσύνη διοίκησης και παικτών”

Διλμπέρης: "Απολαμβάνω την εμπιστοσύνη διοίκησης και παικτών"

Μπορεί ο Παναγιώτης Διλμπέρης να ήταν σκασμένος μετά τη νέα αποτυχία του Πανσερραϊκού να πανηγυρίσει νίκη, ωστόσο στην συνέντευξη τύπου δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και ότι έχει την εμπιστοσύνη τόσο της διοίκησης όσο και των παικτών.

 

Αναλυτικά είπε: “Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Δεν υστέρησαν σε πάθος, δύναμη και προσπάθειες. Είχαμε τις κλασσικότερες των ευκαιριών συν κάποιες προϋποθέσεις ακόμη, αλλά δυστυχώς δεν ήρθε το γκολ. Είμαστε πιεσμένοι σίγουρα και θέλουμε να επανέλθουμε γρήγορα στα τελικά αποτελέσματα. Σίγουρα υπάρχει πρόβλημα στο γκολ, μας λείπει το καθαρό μυαλό, αλλά είναι θέμα δουλειάς. Καταλαβαίνετε πως δεν μπορούμε να κάνουμε 15 τελικές σε ένα πρωτάθλημα όπως η Football League. Δεν είμαστε ούτε Άρης, ούτε ΟΦΗ. Σήμερα είχαμε δύο ομάδες, από τις οποίες η μία έκανε ευκαιρίες και η άλλη προσπαθούσε απλά να απειλήσει από μακριά”, ενώ για την δική του θέση ανέφερε:

“Ο προπονητής είναι πάντα με μία βαλίτσα στο χέρι. Έχω μιλήσει πάντως με την διοίκηση και τους παίκτες, απολαμβάνω την εμπιστοσύνη τους και συνεχίζουμε”.

 


 

 

Μάγγος: “Δίκαιο το αποτέλεσμα”

Διαβάστε και όσα είπε ο προπονητής της Αναγέννησης Γιάννης Μάγγος:

“Έγινε ένα πολύ καλό ματς σήμερα, σε μία ιστορική έδρα, με μία καλή ομάδα που έχει και παραστάσεις Α΄ Εθνικής. Θεωρώ πως ανταπεξήλθαμε πολύ καλά, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και μάλιστα ήμασταν και καλύτεροι στα σημεία. Σίγουρα παίξαμε με πίεση για το αποτέλεσμα και οι δύο, αλλά χωρίς αμφιβολία όταν παίζεις εντός έδρας η πίεση είναι μεγαλύτερη”.

 

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr