Διλμπέρης: “Έχω παράπονο που δεν σκοράραμε…”

Διλμπέρης: "Έχω παράπονο που δεν σκοράραμε..."

Παρά το θετικό αποτέλεσμα με τον Άρη, ο Παναγιώτης Διλμπέρης υποστήριξε ότι έχει παράπονο από τους παίκτες του που δεν κατάφεραν να βρούνε δίχτυα, σημειώνοντας πως ήθελε τη νίκη.

 

Αναλυτικά: «Εμείς περιμέναμε τον Άρη να ρισκάρει για να δημιουργηθούν περισσότεροι χώροι και να τους εκμεταλλευτούμε. Έχω τεράστιο παράπονο από τους παίκτες μου γιατί ήθελα να σκοράρουν. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και δεν λειτουργήσαμε έτσι όπως έχουμε δουλέψει. Το ελαφρυντικό είναι ότι έχουμε περισσότερους νέους ποδοσφαιριστές. Θα ήθελα να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά και το επιστέγασμα θα ήταν μια νίκη επί του Άρη».
Για τον Ρίστιτς, για τον οποίο οι παίκτες του Άρη έλεγαν ότι έκανε σκοπίμως καθυστερήσεις, είπε: «Το χτύπημα στον Ρίστιτς ήταν πραγματικό και είχαμε πρόβλημα».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr