Διεξήχθη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η φιλανθρωπική δράση του Πανσερραϊκός BC !

Διεξήχθη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η φιλανθρωπική δράση του Πανσερραϊκός BC !
Η πρότυπη και σύγχρονη ακαδημία καλαθοσφαίρισης του Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ “Lions Basketball Academy”, το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρώνκαι το Διαγνωστικό Κέντρο Ιατρική Διάγνωση – Τομογραφία, με την υποστήριξη των εταιριών Γατίδης Fresh(Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική) και του οπωροπωλείου Αη Γιωργης Fruits AE, διοργάνωσαν τη φιλανθρωπική δράση συγκέντρωσης παπουτσιών, η οποία διεξήχθη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με την ευλογία της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτας.
Στο πλαίσιο της δράσης και για όλη τη διάρκεια των Εορτών συγκεντρώνονταν παπούτσια που φοριούνται και δεν χρησιμοποιούνται, με σκοπό να προσφερθούν σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Τα συγκεντρωθέντα υποδήματα (50 σε αριθμό) παραδόθηκαν αυτή την εβδομάδα στο κατάστημα ένδυσης της Μητρόπολής μας «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», από τον υπεύθυνο προπονητή της LBA Κώστα Τότσιο και τον προπονητή Σωτήρη Δημητράκη.
Ευχαριστούμε 🙏 από καρδιάς για τη θερμή σας ανταπόκριση στο κάλεσμά μας!
Πηγή: lionsacademypanserraikos
Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr