Διεθνές τουρνουά μπάσκετ Εφήβων συμφώνησαν ΕΟΚ & Δήμος Σερρών για το καλοκαίρι!

Διεθνές τουρνουά μπάσκετ Εφήβων συμφώνησαν ΕΟΚ & Δήμος Σερρών για το καλοκαίρι!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη των Σερρών θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της η Εθνική ομάδα μπάσκετ των Εφήβων όπως συμφώνησαν στη συνάντηση που είχαν ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης με τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης  Παναγιώτη Τσαγκρώνη.

Ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Νίκο Νικολόπουλο και τον Τεχνικό Σύμβουλο της Ε.Ο.Κ. Γιώργο Προεστό συναντήθηκε το μεσημέρι με το Δήμαρχο Σερρών, συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Σερραϊκές ομάδες μπάσκετ και συμφώνησαν να φιλοξενήσει ο Δήμος Σερρών από τα τέλη Ιουνίου έως και τις αρχές Ιουλίου την Εθνική ομάδα μπάσκετ των Εφήβων και να πραγματοποιηθεί στις Σέρρες διεθνές τουρνουά με τη συμμετοχή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

«Η προαγωγή του αθλητισμού, είναι κομμάτι των στοχεύσεων που έχουμε βάλει ως Δημοτική Αρχή» τόνισε στις δηλώσεις τους μετά το τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης που υπογράμμισε το πόσο σημαντικό είναι το ότι στις Σέρρες υπάρχουν παράγοντες που αγαπάνε το μπάσκετ «νομίζω ότι θα τα πάμε πολύ καλά, διότι έχουμε ανθρώπους εδώ στις Σέρρες που αγαπούν κυριολεκτικά και είναι παθιασμένοι με το μπάσκετ και νομίζω ότι τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε».

Στη συνάντηση του Δημάρχου Σερρών με τους παράγοντες της ομοσπονδίας μπάσκετ το «παρών» έδωσαν: ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Σερρών, Ιωάννης Δεσποτίδης, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Ιωάννης Τουρτούρας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ, Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σερρών, Βασίλης Χρυσανθίδης, ο Έφορος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, Θάνος Μηλούσης, το Μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Κωνσταντίνος Βέρρος, και ο Υπεύθυνος του Αθλητικού Τμήματος του Δήμου Σερρών, Νικόλαος Ιλανίδης.

Πηγή: ΕΡΤ-ΣΕΡΡΩΝ

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr