Διδάσκει τους νέους κανόνες στους Σερραίους διαιτητές ο Γιώργος Μπίκας!

Διδάσκει τους νέους κανόνες στους Σερραίους διαιτητές ο Γιώργος Μπίκας!

Παρουσία του διεθνή παρατηρητή και εκπαιδευτή διαιτησίας Γιώργου Μπίκα θα γίνει την Δευτέρα  29/1/18 η καθιερωμένη εκπαιδευτική συγκέντρωση των διαιτητών. Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών καλούνται όλοι οι Σερραίοι εν ενεργεία και μη διαιτητές στην αίθουσα “Γεώργιος Χρηστίδης” του Επιμελητηριακού Μεγάρου Σερρών, στον 3ο όροφο, με ώρα προσέλευσης 19:45. Να υπενθυμίσουμε ότι η παρουσία όλων είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.

Επίσης, τα αγωνιστικά τεστ τα οποία ήταν προγραμματισμένα να πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 29/1 με την συμμετοχή των μη αξιολογημένων διαιτητών αναβάλλονται και θα καθοριστεί νέα ημερομηνία.

“Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών και προσωπικά τον κ. Μέγκλα, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας και την παραχώρηση του χώρου” αναφέρει η ανακοίνωση.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr