Διγκόζης: «Ο Νέστος μπορούσε να ανέβει και δεν ανέβηκε…λογικό να μην καίγεται!»

Διγκόζης: «Ο Νέστος μπορούσε να ανέβει και δεν ανέβηκε...λογικό να μην καίγεται!»

Δηλώσεις στην Έρα Σερρών και τον αθλητικό συντάκτη Βασίλη Αναστασιάδη, έκανε ο προπονητής του Πανσερραϊκού πριν λίγα 24ωρα δηλώνοντας τα εξής:

-Για το παιχνίδι με το Νέστο Χρυσούπολης και τις δηλώσεις του προπονητή του Νέστου Κυριάκου Κετσιεμενίδη ότι η ομάδα του δεν έχει πίεση, δεν «καίγεται» για το αποτέλεσμα ενώ αυτός που «καίγεται» είναι ο Πανσερραϊκός που θέλει να ανέβει διακαώς:  

«Είναι άποψη του, αυτήν την άποψη έχει κι αυτό πιστεύει. Σεβαστό και κατανοητό. Είναι λογικό να μην έχουν πίεση γιατί, αυτό που θα πω δεν ήθελα να το πω αλλά θα το πω, είναι λογικό να μην έχει πίεση η ομάδα της Χρυσούπολης γιατί και πέρυσι της δόθηκε η δυνατότητα να ανεβεί και δεν ανέβηκε. Για εμάς δεν υπάρχει καμιά πίεση. Απλά είναι ένα παιχνίδι που αν η ομάδα μας φτάσει στη νίκη θα πάρουμε τρεις βαθμούς. Τίποτα παραπάνω».

-Αν το παιχνίδι αυτό είναι έξι βαθμών:

«Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ μεγάλο κι έχει πολύ δρόμο ακόμα. Δεν είναι να κάνεις ένα σπριντ δέκα μέτρων και να τερματίσεις. Είναι μαραθώνιος οπότε είναι πολύ νωρίς ακόμα. Έτσι και το παιχνίδι με το Νέστο είναι όπως όλα τα άλλα, όπως με την Ένωση Αλεξανδρούπολης, όπως αυτό που ακολουθεί με τον Αετό Οφρυνίου τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω. Σίγουρα εμείς ως ομάδα θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Αυτό κάνουμε με οποιοδήποτε αντίπαλο κι αν παίζουμε γιατί πολύ απλά είμαστε στην ομάδα του Πανσερραϊκού. Ο Πανσερραϊκός σε όλα τα παιχνίδια είναι υποχρεωμένος λόγω ιστορίας να διεκδικεί τη νίκη. Όπως διεκδικήσαμε τη νίκη και με την ομάδα του Βόλου στο κύπελλο, παρόλο που μας χωρίζουνε τρεις κατηγορίες, έτσι θα πάμε και μέσα στη Χρυσούπολη, με το δικό μας πλάνο και θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Το θέμα είναι σε κάθε παιχνίδι, αυτό λέω στα παιδιά, να λέμε στο τέλος ότι εμείς κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που κάναμε στα 90 λεπτά, τώρα αν αυτό συνδυάζεται και με αποτέλεσμα και με καλή εμφάνιση τότε είναι το τέλειο».

-Για τους έμπειρους παίκτες που έχει ο Νέστος όπως ο πρώην συμπαίκτης του, Ντενίζ Μπαϊκαρά:

«Ο Νέστος έχει έμπειρους παίκτες αλλά έχει και καλή ομάδα. Είναι ο Μπαϊκαρά, είναι ο Λίτσκας, είναι ο Φραγγούλης, είναι ο Νάκας, ο Μπλίος, η ομάδα έχει παιδιά. Είναι μια πολύ καλή ομάδα που χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή».

-Για το πόσο σημαντικό είναι να έχει ο Πανσερραϊκός και τη στήριξη του κόσμου:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό ο κόσμος να αγκαλιάσει την ομάδα και να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να έχουμε ακόμα περισσότερες πιθανότητες να φτάσουμε στη νίκη. Η στήριξη του κόσμου είναι ψυχολογική ώθηση προς τους ποδοσφαιριστές να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο να κατακτήσουν τη νίκη».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr