Διγκόζης: «Θετικά και αρνητικά συμπεράσματα-Μας ταλαιπωρεί η άγνοια της αναδιάρθρωσης!

Διγκόζης: «Θετικά και αρνητικά συμπεράσματα-Μας ταλαιπωρεί η άγνοια της αναδιάρθρωσης!

Ικανοποιημένος από το αμυντικό κομμάτι κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας δήλωσε ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Άγγελος Διγκόζης, που περιμένει την ενίσχυση της ομάδας μεταγραφικά, αλλά και την ενσωμάτωση των παικτών που ανήκουν ήδη στα «Λιοντάρια». Εξέφρασε έντονα παράπονα όσον αφορά την κατάσταση με την αναδιάρθρωση, τονίζοντας πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Συμπεράσματα υπάρχουν αρκετά θετικά αλλά και αρκετά αρνητικά. Σίγουρα θέλαμε να δούμε και τον Χουάν αλλά και τον Ντάλα Κόστα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα αλλά όχι μυηκά. Η ομάδα σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση, φαίνεται. Δουλεύουμε και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Από εκεί και πέρα τα φιλικά είναι παιχνίδια προετοιμασίας για να δούμε που ε΄χει αδυναμίες η ομάδα και που πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και που θα πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα για την συνέχεια. Το σίγουρο είναι πως πρέπει να δούμε σε ποια κατηγορία θα παίξουμε και μετά πρέπει να έρθουν κάποιοι ποδοσφαιριστές να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά, για να ανεβάσουμε και την ομάδα ένα επίπεδο πάνω».

Για το αν θα παίξει ρόλο η ενίσχυση ανάλογα με την κατηγορία: «Όποια κατηγορία και αν είναι, ο Πανσερραϊκός πρέπει να πρωταγωνιστήσει. Όποιοι ποδοσφαιριστές είναι να έρθουν και να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά που είναι εδώ πέρα, πρέπει να ξέρουν ότι η ομάδα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, οπότε πρέπει να έρθουν ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι».

Για την ομοιογένεια της ομάδας και τους καινούργιους παίκτες: «Έχουμε κάποια θέματα στην δημιουργία, δουλεύουμε καθημερινά. Στο αμυντικό κομμάτι, τα παιδιά είναι μαζί από πέρσι. Εκτός τον Γερόλυμο και τον Λυμπέρη, ο οποίος σήμερα έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, νομίζω ότι θα βοηθήσει αρκετά με την εμπειρία του. Τα παιδιά γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουμε στο αμυντικό κομμάτι. Στο επιθετικό κομμάτι κάποια πράγματα δεν μας βγαίνουν. Είναι και η κούραση της προετοιμασίας. Θετικό το γεγονός πως δεν είναι «φρέσκοι» οι ποδοσφαιριστές. Αν σε αυτό το χρονικό διάστημα της προετοιμασίας πολύ καλά, θα έπρεπε να μας προβληματίσει ακόμα περισσότερο».

Για την αναδιάρθρωση: «Πρέπει να ξεκαθαρίσουνε τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση. Έχει πάει 4 Σεπτεμβρίου και δεν γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, τι προγραμματισμό πρέπει να κάνουμε και ποια φιλικά πρέπει να κλείσουμε. Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Εύχομαι και πιστεύω να έπαιρναν την απόφαση χθες, για να βοηθήσουνε όλες τις ομάδες αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Κάθε χρόνο, έχουμε δυστυχώς τα ίδια και τα ίδια. Νομίζω φέτος είναι πολύ χερότερα από την περσινή χρονιά. Είναι άσχημο να μιλάμε και να λέμε πως κάθε πέρσι και καλύτερα».

Share