Διγκόζης: «Θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι»

Διγκόζης: «Θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι»

Έκπληξη του ομίλου χαρακτήρισε την Δόξα Κάτω Καμήλας, ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Άγγελος Διγκόζης, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του πήρε μια νίκη αλλά ο πρωταθλητισμός είναι μεγάλος και δύσκολος.

Ο Πανσερραϊκός έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της Κάτω Καμήλας, με τον Άγγελο Διγκόζη να στέκεται στις χαμένες ευκαιρίες που είχε η ομάδα του, Παράλληλα εκθείασε την αντίπαλη ομάδα για τον τρόπο παιχνιδιού της και την χαρακτήρισε «έκπληξη του ομίλου».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα, την «έκπληξη του ομίλου», που στο παιχνίδι της έχει αρχή και τέλος. Έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές και παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Παρόλο που χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την πολύ καλή αγωνιστική εικόνα πουείχαμε στο προηγούμενα δύο παιχνίδια. Σίγουρα αυτό είναι κάτι που μας προβληματίζει αλλά αυτό είναι κάτι που θα το συζητήσουμε με τα παιδιά, θα το αναλύσουμε και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε.

Νομίζω ότι εμείς θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι.

Ο πρωταθλητισμός είναι δύσκολος, το κεφάλι κάτω, κάναμε μια νίκη, θέλει πολύ δουλειά γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr