Δια πυρός και σιδήρου ο Ορφέας πέρασε από το Παγγαίο !

Δια πυρός και σιδήρου ο Ορφέας πέρασε από το Παγγαίο !

ΠΑΓΓΑΙΟ  57-58  ΟΡΦΕΑΣ Ν.ΣΚΟΠΟΥ

 

Έπαιξε με την φωτιά αλλά δεν κάηκε, ο Ορφέας Ν. Σκοπού ο οποίος πέρασε νικητής και από το Κλειστό Γεωργιανής επικρατώντας έστω και οριακά του τοπικού Παγγαίου με 57-58.
Οι «ασπρόμαυροι» προβλημάτισαν  με την εμφάνιση τους παρουσιάζοντας αρκετές δυσλειτουργίες σε όλους τους τομείς ωστόσο η σταδιακή βελτίωση στο δεύτερο μέρος επέτρεψε στον Ορφέα με ξεσπάσματα να ισορροπήσει την ροή της αναμέτρησης και εν τέλει να πάρει τη νίκη. Στην άσχημη εικόνα των Σκοπινών συνέβαλαν οι απουσίες των Στράτου Γιοβάνη και Κώστα Δαγκούλα, αμφότεροι παρουσίασαν συμπτώματα ίωσης και τέθηκαν εκτός αγωνιστικής δράσης δυσχεραίνοντας το πρόβλημα στις θέσεις των ψηλών. Πρώτοι σκόρερ  αναδείχτηκαν οι Χρήστος Λουλούδης με 17(1) πόντους και Καλαντίδης με 14 πόντους.

Σε ένα παιχνίδι, που είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι καθ’όλη την διάρκεια του ο Ορφέας επικράτησε στο τέλος όντας πιο εύστοχος από την γραμμή της φιλανθρωπίας εν αντιθέσει με τους γηπεδούχους που στο κρίσιμο τελευταίο λεπτό είχαν 1/4 βολές και δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν αυτοί το ροζ φύλλο αγώνος.

Διαιτητές : Μυσιρλής-Παναγιωτίδης
 
Δεκάλεπτα:  10-9, 26-22, 41-43, 57-58
 
Παγγαίο (Παπαδόπουλος): Καντιφούδης 7(1), Βενέτης 6, Κούκος 15(2), Κάφαλης 2, Κοιδάκης, Μακρής 2, Γουδούτσης 17, Κατσαμακίδης 11(1), Τούμπας.
 
Ορφέας (Γκαβανόζης): Καραμπατζάκης 2, Παπαστεργίου 6(1), Δροσινός 8(1), Επαμεινώνδας 5, Δούμας, Θεοδωρόπουλος 2, Θεοφανίδης, Καλαντίδης 14, Λουλούδης 17, Κοτόπουλος 4, Κούρος.
Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr