Διαμαρτυρία στην ΚΕΔ για τον Κολυτά ο Πανσερραϊκός!

Διαμαρτυρία στην ΚΕΔ για τον Κολυτά ο Πανσερραϊκός!

Ο Πανσερραϊκός επέστρεψε από το Αίγιο ηττημένος με την ευθύνη να ανήκει κυρίως σε αυτόν για το άσχημο ξεκίνημα στο ματς, διάστημα στο οποίο δέχθηκε τρία γκολ, ωστόσο όπως είπαν στην συνέντευξη τύπου τόσο ο Περικλής Αμανατίδης όσο και ο Γιώργος Σιάκκας, υπάρχουν παράπονα για την διαιτησία του Σπύρου Κολυτά από τον Σύνδεσμο Κέρκυρας και οι “κόκκινοι” θα έκαναν την Δευτέρα έγγραφη διαμαρτυρία προς την ΚΕΔ.

Συγκεκριμένα οι “κόκκινοι” ζήτησαν πέναλτι σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις, μία στο πρώτο ημίχρονο και δύο στο δεύτερο, με τον ρέφερι φυσικά να μην υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών σε καμία και μάλιστα έδειξε κίτρινη κάρτα για θέατρο τόσο στον Γκούρτσα, όσο και στον Ιωαννίδη. Είναι χαρακτηριστική και η ατάκα του Σιάκκα πως “Οι παίκτες του Πανσερραϊκού διεκδικούν αυτό που τους ανήκει μέσα στο γήπεδο. Αναφέρομαι στα δύο πέναλτι, γιατί ξέρω τον χαρακτήρα των δύο παιδιών που τα ζήτησαν. Ουδέποτε έχουν πάρει ξανά κάρτα για θέατρο”.  Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής έκανε την Κυριακή ντεμπούτο στην Football League.

Θυμίζουμε πως οι Σερραίοι είχαν παράπονα και από το πρώτο ματς για την διαιτησία του Κιοτζένη και πάλι για ένα πέναλτι που θεωρούσαν πως μπορούσε να δοθεί και όσο είναι ακόμη νωρίς στο πρωτάθλημα θέλουν να πάρουν τα μέτρα τους για να μην αντιμετωπίσουν τέτοιου είδους φαινόμενα και στα επόμενα ματς.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr