Διαμαρτυρία από το Νεοχώρι για τον ορισμό του αγώνα με την FC Serres!

Διαμαρτυρία από το Νεοχώρι για τον ορισμό του αγώνα με την FC Serres!

Ο αγώνας ανάμεσα στο Νεοχώρι και την FC Serres έχει αναβληθεί ήδη δύο φορές και όπως φαίνεται η απόφαση για τον ορισμό του ματς σε συγκεκριμένη ημερομηνία έχει προκαλέσει την έντονη διαμαρτυρία του Αστέρα, ο οποίος με επιστολή του αποκαλύπτει την ιστορία που κρύβεται πίσω από την υπόθεση και έχει έντονα παράπονα για την αντιμετώπιση που δείχνει να έχει σημειώνοντας πως οι δικοί τους παίκτες νιώθουν… παιδιά ενός κατώτερου Θεού. Δείτε αναλυτικά την επιστολή του Αλέξανδρου Χριστοδούλου:
“Η αναβολή αυτού του παιχνιδιού είχε εξ αρχής αποφασιστεί ερήμην του συλλόγου μας, αφού πρώτα την είδα αναρτημένη και έπειτα τηλεφώνησα για διευκρινήσεις. Στις 13 Απριλίου λοιπόν έπειτα του τηλεφωνήματος μου δέχτηκα τηλέφωνο από τον αντιπρόεδρο  κ. Βότση για να αναβάλλουμε το παιχνίδι με την ομάδα της Π.Σ Σέρρες για τις 26/04 την οποία πρόταση αρχικά αρνήθηκα. Στις 18 Απριλίου δέχτηκα τηλέφωνο από τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ Σερρών κύριο Χατζηπαντελή ο οποίος μου ζήτησε, όπως μου είπε, να του κάνω…”χάρη” και να δεχτούμε την αναβολή του παιχνιδιού για τις 26/04 διότι θα έλειπαν δύο παίκτες της αντίπαλης ομάδας στον τελικό των ΕΠΣ Ελλάδος και του ζήτησα χρόνο να το συζητήσω με τους παίκτες μας εάν μπορούν εκείνη την ημέρα.
Συζητώντας το με τους παίκτες της ομάδας μας τους παρακάλεσα με την σειρά μου για χάρη του Χατζηπαντελή να δεχτούν και να αφήσουν ότι έχουν να κάνουν και να έρθουν να κάνουμε το ματς.
Με την σειρά τους τα παιδιά μου είπαν να κάνουμε το ματς την Πέμπτη 4 Απριλίου γιατί έχουν κάποια υποχρεωτικά μαθήματα στις σχολές τους τα οποία δεν έχουν την πολυτέλεια να τα χάσουν.
Οι παίκτες μας είναι συνολικά 13-14 τον τελευταίο καιρό αφού οι τραυματισμοί έπληξαν και την δική μας ομάδα. Από αυτούς τους 14 στο συγκεκριμένο παιχνίδι δε θα μπορούσαν να έρθουν οι 5 εάν γινόταν Τετάρτη.
Παίρνοντας τηλέφωνο τον πρόεδρο (παρουσία και του κυρίου Βότση) του είπα πως δεχόμαστε να αναβάλουμε το παιχνίδι μόνο εάν γίνει την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 στην οποία ημερομηνία και τελικά συμφωνήσαμε να γίνει…ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ.
Χθες 25/4/2017 και έπειτα από επιστολή που έστειλα στην ΕΠΣΣ αφού κάτι είχε αρχίσει να έρχεται στα αυτιά μου, εξηγούσα και τους λόγους για τους οποίους δεν μπορούμε να αγωνιστούμε Τετάρτη αλλά και γενικότερα καθημερινές και εργάσιμες ημέρες.
Με μεγάλη μου απογοήτευση λοιπόν πληροφορήθηκα πως στο χθεσινό Δ.Σ (25/04) αποφασίστηκε το παιχνίδι μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΗΡ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – Π.Σ ΣΕΡΡΕΣ να γίνει την Τετάρτη 03/05/2017 μη λαμβάνοντας υπ όψιν ΤΙΠΟΤΑ από όσα είπαμε σαν σωματείο αλλά ούτε και την ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ συμφωνία που κάναμε για να δεχτούμε την αναβολή του παιχνιδιού.
Η αιτιολογία της απόφασης ήταν… ότι η αντίπαλη ομάδα έχει μαθητές που πάνε στο σχολείο… φαίνεται τα δικά μας παιδιά είναι κατώτερου Θεού εν αντιθέσει με αυτά της αντίπαλης ομάδας…
Ειλικρινά ΛΥΠΑΜΑΙ και ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ για ακόμη μία φορά από διοίκηση της ΕΠΣΣ μιας και πίστευα πως οι αποφάσεις της νέας διοίκησης ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΓΗΚΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ να στηρίξουμε ανοιχτά θα ήταν δικαιότερες από αυτές που είχαμε συνηθίσει να δεχόμαστε σαν σωματείο στο παρελθόν.
Εν κατακλείδι λοιπόν ανακοινώνουμε πως το σωματείο μας ΑΔΥΝΑΤΕΙ να αγωνιστεί την συγκεκριμένη ημερομηνία και δεν θα μπορέσουμε ως όλα δείχνουν να συμπληρώσουμε πλέον ούτε τον απαραίτητο αριθμό παικτών που ορίζει ο ΚΑΠ για να διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας και κινδυνεύουμε να τιμωρηθούμε κιόλας ως….ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ.
Εύχομαι να το ξανασκεφτούν στην ΕΠΣΣ και να διορθώσουν την άδικη αυτή απόφαση πριν δούμε εικόνες που δεν τιμούν το σωματείο μας αλλά και την διοίκηση της ΕΠΣΣ”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr