Διακρίσεις για τον “Μαχητή” σε άσφαλτο και χώμα

Διακρίσεις για τον "Μαχητή" σε άσφαλτο και χώμα

Ένα από τα τελευταία αγωνιστικά Σαββατοκύριακα για το 2017 πέρασαν οι αθλητές του ΜΑΧΗΤΗ-BIKE RIDERS, φέρνοντας διακρίσεις για τον Σερραϊκό Σύλλογο και τους ίδιους.
Αρχικά το Σάββατο 16/09 ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ αγωνίστηκε στον αγώνα αντοχής του «6ου Διεθνούς Γύρου του Βέλους» που διεξήχθη στον Σταυρό Θεσσαλονίκης. Τα 141 χλμ του αγώνα, οι κακοτυχίες με πτώσεις και τα σκασμένα λάστιχα δεν πτόησαν τον Σερραίο αθλητή που κατάφερε να τερματίσει και να πάρει την πρόκριση για τον επερχόμενο αγώνα αντοχής των 257χλμ της θρυλικής «Σπαρτακιάδας», που θα λάβει εκκίνηση στις αρχές του Οκτώβρη στην Αθήνα και θα τερματίσει στην Σπάρτη!
Την Κυριακή 17/09 σειρά είχαν ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΘΑΝΑΣ και ο χωμάτινος «Άθλος Τζουμέρκων» στα Πράμαντα των Ιωαννίνων. Σ’ ένα σκληροτράχηλο τερέν ο ΣΤΑΥΡΟΣ ήρθε 1ος στην κατηγορία του και 13ος Γενικής έχοντας κράμπες στα τελευταία 3χλμ που του στέρησαν ένα καλύτερο πλασάρισμα στην Γενική κατάταξη του αγώνα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr