Διακοφώτης: «Στις 10 Ιανουαρίου θα περάσουν τα πρωτόκολλα για προπονήσεις σε Γ’ Εθνική και Football League»

Διακοφώτης: «Στις 10 Ιανουαρίου θα περάσουν τα πρωτόκολλα για προπονήσεις σε Γ’ Εθνική και Football League»

Στην τηλεοπτική  εκπομπή «Η Δίκη στο OPEN» του Κυριάκου Θωμαΐδη, φιλοξενήθηκε χθες το μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Παναγιώτης Διακοφώτης, μιλώντας για την κατάσταση που επικρατεί σε Football League και Γ’ Εθνική, αποκαλύπτοντας πότε θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις σε αυτές τις κατηγορίες αλλά και στην Α’ Εθνική Γυναικών.

Τα πρωταθήματα της Football League και Γ΄Εθνικής βρίσκονται ακόμα στο… περίμενε από την Κυβέρνηση, με τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές να μην ξέρουν ακόμα τι θα συμβεί.

Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτης Διακοφώτης, φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική ελπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη, «Η Δίκη στο OPEN» μιλώντας για τις εκλογές της ΕΠΟ που βρίσκονται προ των πυλών αλλά και για το μέλλον των δύο πρωταθλημάτων.

Ο κ. Διακοφώτης σε ερώτηση του Κυριάκου Θωμαΐδη αναφορικά με την Football League και την Γ’ Εθνική τόνισε τα εξής:

«Ο κ. Μαυρωτάς μας έχει ενημερώσει ότι στις 10 του μηνός θα περάσουν τα πρωτόκολλα που έχουν αποσταλεί, για την Football League και την Γ’ Εθνική και την Α’ Εθνική Γυναικών» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ υπογράμμισε πως μιλάμε πάντα για προπονήσεις.

Share