Διακοφώτης: «Από το νέο έτος η Football League – Ίσως νωρίτερα η Super League 2»

Διακοφώτης: «Από το νέο έτος η Football League - Ίσως νωρίτερα η Super League 2»

Την απόψη του σχετικά με την έναρξη της Super League 2 και της Football League αλλά και των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, εξέφρασε το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., Παναγιώτης Διακοφώτης, ρίχοντας… βόμβα, τόσο με την ημερομηνία εκκίνησηςτους, όσο και με τον τρόπο διεξαγωγής τους.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτης Διακοφώτης, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, τόνισε πως περιμένουν τις εξελίξεις και τις τηλεδιασκέψεις με τους λοιμωξιολόγους για να δουν τι θα αποφασιστεί για το μέλλον των δύο κατηγοριών.

Παράλληλα, εξέφρασε την δική του άποψη σχετικά με την έναρξη της Football League και των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, δηλώνοντας πως η μπάλα θα στηθεί στην σέντρα από το νέο έτος, ενώ γίνεται προσπάθεια για να εκκινήσει νωρίτερα η Super League 2. Επίσης, αναφέρθηκε και στις σκέψεις που υπάρχουν για τον τρόπο διεξαγωγής των δύο κατηγοριών και τι θα γίνει με τα play off και τα play out.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Περιμένουμε τις εξελίξεις. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα γίνει. Το δικό μου πιστεύω είναι ότι η Football League και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα θα πάνε για το νέο χρόνο. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Αυτό είναι καθαρά το δικό μου πιστεύω. Γίνεται μια προσπάθεια προκειμένου να ξεκινήσει πιο άμεσα η Super League 2 όπου υπάρχει μια πραγματική πίεση η οποία ασκείται το τελευταίο διάστημα.

Θα γίνει νέα τηλεδιάσκεψη και μια ακόμα προσπάθεια να πειστούν οι αρμόδιοι ότι θα πρέπει να ξεκινήσει και αυτό το πρωτάθλημα, γιατί διαφορετικά θα υπάρχει πρόβλημα και για τη Super League 1. Από εκεί και πέρα έχουν γίνει σκέψεις και για τις δυο κατηγορίες, τη Super League 2 και τη Football League, να τροποποιηθούν οι προκηρύξεις, να καταργηθούν τα play off και τα play out και να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα με τις αγωνιστικές της κανονικής περιόδου που έχει η κάθε κατηγορία.

Δηλαδή 22 οι Super League 2 και 18 οι Football League. Περιμένουμε τις εξελίξεις μέχρι το τέλος του μήνα και από εκεί και πέρα θα παρθούν οριστικές αποφάσεις για να ξέρουν και οι ομάδες».

Πηγή: ΣΚΑΪ 100.8

Share