Διαιτητές στα φιλικά της Ε.Π.Σ.Σ μόνο με… έγκριση της επιτροπής!

Διαιτητές στα φιλικά της Ε.Π.Σ.Σ μόνο με... έγκριση της επιτροπής!

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Σερρών θα ορίζει τους διαιτητές των φιλικών αγώνων που θα διεξάγονται στην περίοδο προετοιμασία των ομάδων όπως ανακοίνωσε, στέλνοντας μήνυμα προς τις ομάδες να ενημερώνουν, διότι χωρίς έγκριση απαγορεύεται στο ανθρώπινο δυναμικό του συνδέσμου να σφυρίζει σε ματς.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Σερρών ανακοινώνει σχετικά με την τέλεση φιλικών αγώνων προετοιμασίας των ομάδων του τοπικού Πρωταθλήματος, τα εξής :
1) Τα ενδιαφερόμενα σωματεία (για διεξαγωγή φιλικού αγώνα) οφείλουν να ενημερώνουν εγγράφως την Επιτροπή Διαιτησίας (με mail στο edsekp@hotmail.com) & τηλεφωνικώς στον κ. Ιωαννίδη Χρήστο (6973246667), το λιγότερο δύο (2) ημέρες πριν την τέλεση του αγώνα και να αναφέρουν σχετικά, τον προς τέλεση αγώνα, το γήπεδο και την ώρα έναρξης.
2) Το εξοδολόγιο για όλους τους φιλικούς αγώνες θα είναι ενιαίο (ανεξαρτήτως κατηγορίας) και θα γνωστοποιείται στα ενδιαφερόμενα σωματεία, από τα μέλη της Επιτροπής μετά από την σχετική επικοινωνία.
3) Απαγορεύεται ρητώς σε διαιτητές που ανήκουν στην δύναμη της ΕΠΣ Σερρών, να διευθύνουν φιλικούς αγώνες χωρίς την έγκριση της Επιτροπής Διαιτησίας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr