Διαιτητές Α1 όρισε η ΟΔΚΕ στον «τελικό» της Γ΄ Εθνικής, Ικάροι-ΑΕ Κομοτηνής!

Διαιτητές Α1 όρισε η ΟΔΚΕ στον «τελικό» της Γ΄ Εθνικής, Ικάροι-ΑΕ Κομοτηνής!

Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα ανάμεσα στους Ικάρους και την ΑΕ Κομοτηνής, για την τελευταία αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής στον 4ο όμιλο, η ΕΟΚ και η ΟΔΚΕ όρισαν αξιολογημένους διαιτητές επιπέδου Α1, για να σφυρίξουν τον αγώνα στο ΔΑΚ Σερρών.
Το διακύβευμα του αγώνα τεράστιο, καθώς κρίνεται η απευθείας άνοδος ανάμεσα στις δυο ομάδες, από τις Σέρρες και την Κομοτηνή ή ακόμα και ο τίτλος για τους Ικάρους, εάν χάσει ο Παναθλητικός από τον Ζέφυρο στις Συκιές, οπότε η επιτροπή διαιτησίας όρισε δυο έμπειρους διαιτητές, που έχουν παραστάσεις από αγώνες της πρώτης κατηγορίας του Ελληνικού πρωταθλήματος.
Ιωάννης Σιμητόπουλος και Μιχάλης Θεοδώρου θα είναι το δίδυμο, που θα σφυρίξει τους Ικάρους και την ΑΕΚ στο κλειστό της Κοιλάδας, με τους δυο διαιτητές από τον σύνδεσμο της Θεσσαλονίκης, να έχουν «παίξει» αρκετούς αγώνες μαζί, τόσο στην Α2, όσο και στην Β΄ Εθνική.
Ας ελπίσουμε, η εμπειρία τους να παίξει… ρόλο, ώστε να παιχτεί ένα δίκαιο ματς στο παρκέ και να μην τους θυμόμαστε, ως αρνητικούς πρωταγωνιστές, μετά το, άκουσμα της τελευταίας κόρνας του αγώνα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr