Διαδικτυακά σεμινάρια από το Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Σερρών

Διαδικτυακά σεμινάρια από το Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Σερρών

Mια σειρά από επιμορφωτικές εισηγήσεις μέσω τηλεδιάσκεψης  έχει προγραμματίσει  ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Σερρών λαμβάνοντας υπόψη του, τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, εξ αιτίας της πανδημίας του Κορονοϊού.

Οι επιμορφωτικές συνεδρίες θα γίνουν από καταξιωμένους εισηγητές και είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Ώρα έναρξης στις 20.00 για όλες τις εισηγήσεις που έχουν προγραμματιστεί και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Όσοι από τους προπονητές επιθυμούν να παρακολουθήσουν, τις εν λόγω διαδικτυακές εισηγήσεις, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, στέλνοντας το ονοματεπώνυμό τους και το email τους, στο leometallidis@yahoo.gr , μέχρι το Σάββατο 2 Μαΐου στις 22:00.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων(45), θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής. Τα ονόματα των συναδέλφων που θα συμμετέχουν στο τηλεσεμινάριο θα ανακοινωθούν την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 Μαΐου στην σελίδα του Συνδέσμου στο FACEBOOK και το Meeting ID θα τους σταλεί την ημέρα της κάθε εισήγησης(19:45) στο email τους.

Για τη συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη ισχύουν:

1. Εγκατάσταση του απαιτούμενου δωρεάν λογισμικού (zoom meeting) στον ηλεκτρονικό υπολογιστή(https://zoom.us/join) ή στο Tablet – κινητό.

2. Αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος έναρξης της τηλεδιάσκεψης .

3. Στην τηλεδιάσκεψη γίνεται μόνο χρήση μικροφώνου.

4. Δεν επιτρέπεται καμία ψηφιακή εγγραφή ή άλλου τύπου καταγραφή της τηλεδιάσκεψης και η διάχυση του περιεχομένου της τηλεδιάσκεψης στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

5. Στο τέλος κάθε ομιλίας θα πραγματοποιούνται ερωτήσεις ( γραπτώς στο chat )

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr