Διήμερο ρεπό στον Πανσερραϊκό και… προσεχώς Τρίκαλα

Διήμερο ρεπό στον Πανσερραϊκό και... προσεχώς Τρίκαλα

Οι παίκτες του Πανσερραϊκού τις τελευταίες δύο εβδομάδες κουράστηκαν τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά έχοντας να δώσουν συνεχόμενα παιχνίδια από Τετάρτη σε Κυριακή και παίζοντας και με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο βγήκαν νικητές από την όλη διαδικασία παίρνοντας τρεις συνεχόμενες νίκες που τους επιτρέπουν να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια.

 

Αυτό εκτίμησε και ο Παναγιώτης Διλμπέρης και για να τους επιβραβεύσει τους έδωσε διήμερο ρεπό για να χαλαρώσουν και να γεμίσουν μπαταρίες. Έτσι λοιπόν… πέταξαν αετό και η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει την Τετάρτη για να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τα Τρίκαλα.

 

Ο προπονητής των “λιονταριών” περιμένει να ενημερωθεί για την κατάσταση των τραυματιών Κανούλα, Τσούτση και Πόζογλου και κατά πόσο θα είναι ετοιμοπόλεμοι, ενώ επτά κάρτες συμπλήρωσε ο Γαβριηλίδης και θα πρέπει να λείψει σε δύο από τα επόμενα ματς.

 

Στον Πανσερραϊκό παρακολουθούν και τις εξελίξεις στα Τρίκαλα, εκεί όπου μετά τη νίκη επί του Αγροτικού αποχώρησε ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης, οι ποδοσφαιριστές Μαρουκάκης και Τζάκσον, ενώ στην έξοδο φέρεται να είναι και ο Μπαϊκαρά.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr