Διέλυσε το Ρούπελ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση ο Γυμναστικός !

Διέλυσε το Ρούπελ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση ο Γυμναστικός !

Γ.Σ ΣΕΡΡΕΣ  86-31  ΡΟΥΠΕΛ

Σε ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί, ο Γυμναστικός “καθάρισε” από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο (25-5) με την υπόθεση νίκη και έφτασε τελικά σε μια ευρεία επικράτηση με σκορ 86-31, πανηγυρίζοντας την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου “Τάσος Χαραλαμπίδης”. Το απογευματινό παιχνίδι του Σαββάτου δεν αντέχει σε καμία περίπτωση σε κριτική, αφού οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους από την αρχή απέναντι σε ένα Ρούπελ με πολλές σημαντικές ελλείψεις.

Χωρίς Χατζή,Ιακωβίδη και Ντινούδη παρατάχθηκε η ομάδα του Γιάννη Μπουτάκογλου, αλλά το βάθος στην περιφέρεια και η διαφορά δυναμικότητας φάνηκαν από νωρίς. Από την άλλη, ο Νίκος Κηρύκος δεν είχε στην διάθεση του τον πρώτο σκόρερ στο προηγούμενο παιχνίδι, Σπύρο Παπαδόπουλο καθώς και τους Στάσα,Γιαννάτο και Πολεμαρχάκη.

Τα δεκάλεπτα: 25-5,43-14,74-21,86-31.

Γ.Σ Σέρρες(Μπουτάκογλου): Μητρούδης 6,Λαδιάς,Γκολογκίνας 15,Ρίζος 17,Χατζηστεφάνου 2,Ντίκογλου 4,Λαγός 13, Ασημάκης 22(1),Καρακώστας 2,Γιαβρόπουλος 3(1),Τζουμαϊλής 2,Τζώτζος.

Ρούπελ(Κηρύκος): Χαραλαμπίδης 2,Ιωαννίδης 3,Αναστασιάδης 8,Τάσκος,Ψαρράς 6,Κράσιος,Καμπέρης,Βολτέας 1,Μπαζτέκας,Πεχλιβάνος 4,Χριστοφορίδης 7(1).

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr