Διέλυσαν τον Κεραυνό και πλησιάζουν προς το Πανελλήνιο οι Ίκαροι !

Διέλυσαν τον Κεραυνό και πλησιάζουν προς το Πανελλήνιο οι Ίκαροι !

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ  56-77  ΊΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ

 

Μεγάλη εμφάνιση για την παιδική ομάδα των Ικάρων, η οποία διέλυσε τον ισχυρό Κεραυνό Λάρισας (επίσης αήττητος έως σήμερα) και πλέον είναι στο χέρι της η πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος Παίδων, καθώς μπορεί να χρειαστεί και 1 νίκη στα εναπομείναντα 2 παιχνίδια. Με 2/2 στα τελευταία παιχνίδια οι Ίκαροι σίγουρα θα βρίσκονται στην τελική φάση.

Με συγκλονιστική εμφάνιση στο αμυντικό κομμάτι και εξαιρετικές επιθετικές συνεργασίες, η ομάδα του Γιώργου Μπίλιου τα έκανε όλα τέλεια μετά το πρώτο δεκάλεπτο (13-14) και έδειξε τις δυνάμεις και τις προθέσεις της. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 27-40. Στην 3η περίοδο, η Σερραϊκή ομάδα ξέφυγε ακόμη περισσότερο (41-57) και στην τελευταία περίοδο δεν έδωσε καμία ελπίδα στους Λαρισαίους εξασφαλίζοντας μια τεράστια νίκη και μια πολύ μεγάλη διαφορά εφόσον χρειαστεί.

 Την Τρίτη (20/07) οι Ίκαροι αντιμετωπίζουν τους Διόσκουρους Κοζάνης σε ακόμη ένα “πρόωρο” τελικό και θέλουν μόνο νίκη για να φτάσουν ένα βήμα πριν την πρόκριση στην τελική φάση.

 Τα δεκάλεπτα: 13-14,27-40,41-57,56-77.

Κεραυνός Λάρισας (Πάκας): Δρυστέλλας,Νταμπούρης,Αντωνόπουλος,Πλιάτσικας,Πάσχος 22(1),Γιάκουλας 20(3), Μάννης,Αργυρούλης 10,Δραγατσίκης 2.

Ίκαροι Σερρών (Μπίλιος): Αστερίου,Μπανάβας 7(1),Τσιώλης,Ανδρικάκης 5,Θεοφανίδης 2,Κακλίδης 4,Χατζόπουλος 20,Καραπέπερας 2,Ντώνες 4,Μιντσώκης,Καπετάκης 32(1),Φραγκούλης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr