Διέκοψε το Εθνικός Σιδηρόκαστρου-Πανσουλιακός ο Κεφαλάς!

Διέκοψε το Εθνικός Σιδηρόκαστρου-Πανσουλιακός ο Κεφαλάς!

Ημέρα Κυπέλλου ήταν η σημερινή στην Ε.Π.Σ.Σερρών με την διεξαγωγή του 2ου ημιτελικού, ο οποίος όμως δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς η αναμέτρηση ανάμεσα στον Εθνικό Σιδηροκάστρου και τον Πανσουλιακό διεκόπη οριστικά στο 57΄ και ενώ ήταν 0-0 έπειτα από απόφαση του διαιτητή Κεφαλά και μετά από σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο!

Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “SSN” στο ίδιο χρονικό σημείο όταν ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενουμένων Χάρης Σάββας έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Σπανίδη, τα αίματα άναψαν και ο Γιάννης Τσιντσάρης τον απώθησε, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να τους αποβάλλει και τους δύο και τότε δέχθηκε και ο ίδιος τις έντονες διαμαρτυρίες. Κάποιοι πιο ένθερμοι ανέβασαν τους τόνους, άλλοι πήγαν να τον προστατέψουν και όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να πάει στα αποδυτήρια και να διακόψει λίγο αργότερα οριστικά το ματς επικαλούμενος ζαλάδα, καλώντας την Αστυνομία και όντας φοβισμένος απ’ όσα είχαν συμβεί.

Το θέμα πλέον πάει στην Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Σερρών που βάση του φύλλου αγώνα θα κληθεί να αποφασίσει για την τύχη της αναμέτρησης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr