Διάθεση εισιτηρίων για το ματς με την Καβάλα – Ενημέρωση για τα μέτρα ασφαλείας!

Διάθεση εισιτηρίων για το ματς με την Καβάλα - Ενημέρωση για τα μέτρα ασφαλείας!

Το ΔΣ του ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ προς αποφυγή καταστρατήγησης του ανώτατου επιτρεπόμενου ορίου χωρητικότητας του κλειστού γυμναστηρίου ΔΑΚ ΣΕΡΡΩΝ (κοιλάδα Αγ. Αναργύρων) και των εξαιτίας αυτής δυσάρεστων επιπτώσεων (ατυχήματα κλπ) ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, που θα προσέλθει για να παρακολουθήσει τον σημαντικότατο αγώνα την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 και ώρα 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ ΣΕΡΡΩΝ (κοιλάδα Αγ. Αναργύρων) μεταξύ των ομάδων ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ – ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος), για τα παρακάτω:

– Κάθε θεατής που θα εισέρχεται στο γήπεδο, θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά εφοδιασμένος με εισιτήριο.

– Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που θα προσέρχονται στο γήπεδο, θα πρέπει να τα ανταλλάσσουν με εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα (χωρίς χρέωση).

– Κατά την ημέρα του αγώνα και από ώρα 16:00, έξω από το γήπεδο θα υπάρχει εκδοτήριο όπου θα διατίθενται εισιτήρια γενικής εισόδου αξίας 5,00€.

– Καθημερινά από την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 και κατά τις ώρες 18:00 – 19:00 θα διατίθενται εισιτήρια γενικής εισόδου αξίας 5,00€ στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ ΣΕΡΡΩΝ (πληροφορίες Καραμπέκης Μιχάλης – 6933349324).

– Δικαίωμα ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ σύμφωνα με το άρθρο 51 του Κανονισμού της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης έχουν όσοι κατέχουν δελτία ελεύθερης εισόδου που εκδίδονται από την Γ.Γ.Α. και την Ε.Ο.Κ., τα µέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. – Τοπικών Ενώσεων και Επιτροπών της Ε.Ο.Κ., οι διαιτητές, κριτές, γυμνασίαρχος και παρατηρητές των αγώνων καθώς και ο γιατρός του αγώνα, και τα µέλη των ομάδων, που αγωνίζονται. Επίσης οι δημοσιογράφοι με επίδειξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας, οι άνεργοι με επίδειξη της κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ, οι αθλητές των τμημάτων υποδομής εφόσον συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα.

– Οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδος θα εισέρχονται από την Δυτική είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου ΔΑΚ ΣΕΡΡΩΝ.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr