Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων | Θ.Αραμπατζής: «Ο κ.Φωτιάδης λέει ψέματα…» !!!

Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων | Θ.Αραμπατζής: «Ο κ.Φωτιάδης λέει ψέματα…» !!!

Με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών με την Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων, Θεόδωρος Αραμπατζής επιτίθεται στον έτερο υποψήφιο Δήμαρχο κ.Στέφανο Φωτιάδη κατηγορώντας τον για «άκρατο λαϊκισμό» και ότι λέει ψέματα όταν υπόσχεται μείωση του νερού κατά 30%. Παράλληλα καλεί το σωματείο εργαζομένων της ΔΕΥΑ Σερρών να πάρει θέση, ενώ τον καλεί και σε θεματικό debate με θέμα τη ΔΕΥΑΣ.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών Θεόδωρος Αραμπατζής αναφέρει:

Ένα μήνα πριν, η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ με ανακοίνωσή της  ενημέρωσε τους Σερραίους πολίτες για όλα τα θέματα την ΔΕΥΑΣ. Εξηγήσαμε σε όλους τους Σερραίους τι παραλάβαμε, ποια έργα ολοκληρώσαμε και σε ποια βάση προχωράμε τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας, καθώς πρώτη μας προτεραιότητα, μετά την ολοκλήρωση των μελετών για τα αποχετευτικά δίκτυα στις τοπικές κοινότητες και στους οικισμούς, ήταν και παραμένει η  διεκδίκηση  της χρηματοδότησης  όσο το δυνατόν περισσοτέρων μελετών , αλλά και η άμεση υλοποίησή τους, πάντα μέσω προγραμμάτων.

Δυστυχώς όμως η απαράδεκτη τακτική του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης να συνεχίζει τον άκρατο λαϊκισμό του και να κοροϊδεύει θρασύτατα το Σερραικό λαό, μας υποχρεώνει να επανέλθουμε.

Αγαπητοί συνδημότες μας.

Ο κ.Φωτιάδης λέει ψέματα όταν υπόσχεται μείωση κατά 30% της τιμής του νερού.

Συμφωνούμε απόλυτα πως το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και ως εκ τούτου η τιμολογιακή του πολιτική πρέπει να καθορίζεται σε ένα πλαίσιο που να διασφαλίζει ακριβώς αυτόν τον χαρακτήρα του.

Μόνο που οι Σερραίοι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν πως είναι αδύνατη οποιαδήποτε νέα μείωση της τιμής του νερού, καθώς μια τέτοια απόφαση δεν συνάδει ούτε με την λογική, αλλά ούτε και με την συνέχεια της ίδιας της επιχείρησης.

Και αυτό γιατί για να προχωρήσει η ΔΕΥΑΣ σε οποιαδήποτε αύξηση ή μείωση της τιμής του νερού, είναι απαραίτητη η έγκριση από την Περιφέρεια (Διεύθυνση Υδάτων), της μελέτης κοστολόγησης, πάντα με βάση την ανταγωνιστικότητα και την βιωσιμότητα της ίδιας της επιχείρησης.

Οπότε κύριε Φωτιάδη, καλό θα είναι να προτείνεται 50% , μείωση της τιμής του νερού, μιας και δεν πρόκειται να την πραγματοποιήσετε ποτέ!

Αλλά η  παράταξή μας, δυστυχώς για σας κ.Φωτιάδη , επιμένει να λέει πάντα την αλήθεια.

Δεν επιλέγει τον φτηνό λαϊκισμό στην προσέγγιση με τους συμπολίτες μας, παρά μέσα από το πρόγραμμα και το έργο της, «μιλάει» την γλώσσα της αλήθειας.

Η παράταξή μας, έκανε τις επιλογές της πάντα με γνώμονα το συμφέρον των Σερραίων δημοτών, για αυτό και προχώρησε στην κατασκευή ενός κτηρίου, που όμοιό του δεν έχει καμία ΔΕΥΑ σε όλη την χώρα, πάντα με Ευρωπαϊκό πρόγραμμα και χωρίς να επιβαρύνει τους Σερραίους δημότες.

Εσείς κ. Φωτιάδη ήσασταν αντίθετος με αυτή την επιλογή μας, αλλά μέχρι σήμερα δεν τολμήσατε να μας πείτε αν συμφωνείτε τελικά με την επιλογή μας;

Απλά υπόσχεστε ένα νέο κτήριο που το κόστος του ξεπερνά τα πέντε εκατομμύρια Ευρώ, με χρήματα βεβαίως που και δεν έχουμε και που δεν έχουμε την δυνατότητα να δανειστούμε!

Και σας ρωτούμε λοιπόν;

  • Μήπως θέλετε την μείωση της τιμής του νερού με παράλληλη μείωση των μισθών των υπαλλήλων της ΔΕΥΑΣ;
  • Πως θα διατηρήσετε τον κοινωνικό χαρακτήρα της ΔΕΥΑΣ, ή μήπως σκοπεύεται να την πουλήσετε σε ιδιώτη;
  • Μήπως θέλετε να προχωρήσετε στην κατάργηση του ειδικού τέλους για τα τεχνικά έργα και αν ναι, που θα βρείτε τα χρήματα για να προχωρήσουν τα έργα;
  • Φτάνουν τα ψέματα και οι δόλιες προεκλογικές υποσχέσεις κύριε Φωτιάδη!
  • Καιρός είναι να ακούσουμε και καμία αλήθεια, έτσι για αλλαγή, από εσάς και την παράταξή σας.
  • Καιρός είναι να πάμε σε ένα θεματικό  ντιμπέιτ με θέμα την ΔΕΥΑ Σερρών.

Για να μάθουν οι πολίτες όλη την αλήθεια.

Για να μάθουν και οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΣ, αν και πότε, θα βγούνε στην ανεργία.

Για να συνεδριάσει επιτέλους και το συνδικαλιστικό τους όργανο, με θέμα τα ψέματα της παράταξής σας και να δούμε επιτέλους το πραγματικό πρόσωπο του καθενός.

Με τιμή

Θεόδωρος Αραμπατζής

Υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr