Δημιουργεί ξεσηκωμό στον κόσμο η Καβάλα για το ντέρμπι με το Σκούταρι!

Δημιουργεί ξεσηκωμό στον κόσμο η Καβάλα για το ντέρμπι με το Σκούταρι!

Με δελτίο τύπου που κοινοποίησε στα ΜΜΕ, η Καβάλα απευθύνει πρόσκληση στον κόσμο για το ντέρμπι της Κυριακής με την ισόβαθμη Ελπίδα Σκουτάρεως, που θα κρίνει πολλά για την προσπάθεια ανόδου και για τις δύο ομάδες, θέλοντας να προκαλέσει ξεσηκωμό στις τάξεις των φιλάθλων της. Αναλυτικά:

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

ΚΑΒΑΛΙΩΤΙΣΣΑ, ΚΑΒΑΛΙΩΤΗ,

θα θέλαμε μέσω αυτού του μηνύματος να ευαισθητοποιήσουμε όλους εσάς για να στηρίξετε το καραβάκι μας στην δύσκολη αυτή συγκυρία στην οποία παλεύουμε για την κατάκτηση της 1ης θέσης παρά τις μικρές μας δυνάμεις και την απουσία χρηματοδότη. Οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης μας αλλά και στις λίγες εκατοντάδες φιλάθλων που μας στηρίζουν. Ποτέ δεν τάξαμε πολλά, παρά μόνο με σεμνότητα υποσχεθήκαμε να παλέψουμε όσο μπορούμε και έτσι πορευόμαστε ως η μοναδική-ύστατη λύση για να μπορέσει ο ΑΟΚ να ξαναβρεί τον δρόμο του. Ποτέ δεν το βάλαμε κάτω και σε όλα τα προβλήματα που συναντήσαμε, θωρακίσαμε & βάλαμε πάνω απ’όλα ΜΟΝΟ την ομάδα, ΧΩΡΙΣ να υπολογίσουμε το κόστος και τις απώλειες.

Σήμερα, όλα τα έξοδα της ομάδας μας είναι πληρωμένα και για τον μήνα Ιανουάριο ενώ αν μη τι άλλο ο Α.Ο.Κ. λειτουργεί επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα, έχοντας υγεία σε όλους τους τομείς και ένα πολύ καλό και ταλαντούχο δυναμικό που συμπεριλαμβάνει και 12 Καβαλιώτες ποδοσφαιριστές.

Όμως, με 40 και 50 εισιτήρια σε κάθε αγώνα δεν μπορούμε να πάμε πουθενά, δεν μπορούμε να δώσουμε την μάχη μέχρι το τέλος. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ μεγαλύτερη στήριξη για να αντέξουμε και να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό να παλεύουμε, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ την ηθική & οικονομική στήριξη περισσοτέρων φιλάθλων.

Γι’αυτό και ζητάμε αυτό το λίγο που μπορεί ο καθένας μέσω :

– της αγοράς ενός απλού εισιτηρίου ακόμα κι αν είναι κάτοχος διαρκείας

– της αγοράς λαχνών οικονομικής ενίσχυσης που θα πωλούνται και στον κυριακάτικο αγώνα

– της παρουσίας σας στον χορό της ομάδας στις 17 Φεβρουαρίου (ημέρα Σάββατο – αίθουσα ΜΙΧΑΛΗΣ στο Περιγιάλι).

ΕΛΑΤΕ ΞΑΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ…ΜΟΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ!

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ».

 

 

ΜΑΝΑΦΗΣ: «ΕΜΕΙΣ ΦΑΒΟΡΙ, ΑΝ…»

Για το κυριακάτικο ντέρμπι μίλησε στην «ΑRENA PRESS» ο γενικός αρχηγός της Καβάλας, Γιώργος Μανάφης: «Αν ήταν 30 οι αγωνιστικές, θα ήμασταν φαβορί, θα «βγαίναμε» σίγουρα. Τώρα είναι λίγα τα ματς, αλλά στα δύσκολα πάμε καλά. Πρέπει να μας στηρίξει ο κόσμος στο ντέρμπι με το Σκούταρι. Ένα δύσκολο παιχνίδι, με δυνατό αντίπαλο, ισόβαθμο, που έχει ίδιο στόχο. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια, όλα είναι «τελικοί». Ο όμιλος είναι ισορροπημένος και ο πρωταθλητής θα βγει στο τέλος και στις λεπτομέρειες».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr