Δημητρίου… 2020 στον Απόλλωνα Παραλιμνίου!

Δημητρίου... 2020 στον Απόλλωνα Παραλιμνίου!

Προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου για τα επόμενα δύο χρόνια θα παραμείνει ο Παύλος Δημητρίου, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Κεραμάρης, με την διοίκηση να του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης λέγοντας χαρακτηριστικά πως “μόνο αν θελήσει ο ίδιος να αποχωρήσει θα γίνει κάτι διαφορετικό”.

Άλλωστε μπορεί ο Απόλλων να μην έπιασε το όνειρο της 2ης θέσης στα μπαράζ ανόδου, ωστόσο είναι ανοιχτή ακόμη η 3η θέση και η σεζόν με ντάμπλ κρίνεται επιτυχημένη για τα δεδομένα που υπήρχαν.

Ο Παύλος Δημητρίου είχε αναλάβει τον Απόλλωνα τον Οκτώβριο του 2016, διαδεχόμενος τον Νίκο Κουζουτζίδη και αν μη τι άλλο η δουλειά του έχει φανεί στην ομάδα.

Πλέον οι Σερραίοι περιμένουν το φινάλε της σεζόν για να ενεργοποιηθεί ο προγραμματισμός ενόψει της επόμενης, με δύο πλάνα για την ώρα. Αυτό που περιλαμβάνει την διατήρηση της ανταγωνιστικότητας της ομάδας σε επίπεδο Γ΄Εθνικής με αρκετές ανανεώσεις του υπάρχοντος ρόστερ και αυτό του… ονείρου, δηλαδή του ενδεχομένου να κληθεί η ομάδα να προετοιμαστεί για Football League, κάτι που φυσικά εξαρτάται από την “καταστροφή” κάποιου άλλου.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr