Δημητρίου: “Χαμηλά τη μπάλα – Nτέρμπι γοήτρου με το Σκούταρι”

Δημητρίου: "Χαμηλά τη μπάλα - Nτέρμπι γοήτρου με το Σκούταρι"

Τη νίκη κόντρα στην Καβάλα που κάνει τον Απόλλωνα τη μοναδική ομάδα που έχει πετύχει δύο σερί νίκες στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής σχολίασε ο Παύλος Δημητρίου μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ και σχολιάζοντας την διαφορά των δύο ομάδων, την 1η θέση της δικιάς του και το επερχόμενο ντέρμπι με το Σκούταρι: Αναλυτικά:

Η Καβάλα είναι… Καβάλα. Όταν παίζεις απέναντι της σε αυτό το επίπεδο πρέπει να δώσει ότι καλύτερο έχεις. Είναι το βαρύ όνομα. Δεν μπορώ να πω πως ήμασταν σε πολύ καλή ημέρα, ωστόσο είχαμε μία υπεροχή σήμερα. Είχαμε καλύτερες στιγμές στην επίθεση, περισσότερες φάσεις, δεν κινδυνέψαμε και στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε χαρακτήρα, δεν πανικοβληθήκαμε και με ηρεμία και οργάνωση ήρθε το 2-0. Βoήθησαν και οι αλλαγές και όλα καλά. Ανεβαίνει η ψυχολογία μας πλέον και ως εκεί. Θετικό ότι έχουμε κάνει το δύο στα δύο, ξέρω τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν αυτά τα παιδιά και ακόμη κάποιοι δεν έχουν φτάσει εκεί που μπορούν. Χαμηλοί τόνοι και χαμηλά τη μπάλα. Πλέον έχουμε το ματς με το Σκούταρι, είναι ντέρμπι γοήτρου κυρίως, να κερδίσει αυτός που θα είναι καλύτερος και το δικαιούται, όποιος και αν είναι αυτός. Δεν χρειάζονται λόγια και προσδοκίες, είναι όλοι φίλοι και τέτοια παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr