Δημητρίου: “Το μυαλό σε Κύπελλο και μπαράζ – Σεβόμαστε τον Πανσουλιακό”

Δημητρίου: "Το μυαλό σε Κύπελλο και μπαράζ - Σεβόμαστε τον Πανσουλιακό"

Στην ΕΡΑ Σερρών μίλησε ο προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου Παύλος Δημητρίου μετά το ματς με τον Άρη Αβάτου και αναφέρθηκε στον τελικό Κυπέλλου με τον Πανσουλιακό(25/3), αλλά και στα μπαράζ ανόδου στην Football League που έρχονται. Αναλυτικά:

Για το αν το Παραλίμνιο είχε αλλού το μυαλό του κατά την διάρκεια του ματς:

“Αυτό φάνηκε. Και εμείς το πήγαμε βέβαια εκεί και με τις αλλαγές που κάναμε και ότι στην διάρκεια του παιχνιδιού κοιτάξαμε να είμαστε καθαροί από κάρτες στα μπαράζ. Το μυαλό μας δεν ήταν εδώ και δεν ήμασταν και καλοί. Ήταν φυσιολογικό. Δεν έγιναν πολλές φάσεις, μπήκε ένα γκολ από το Άβατο και τέλος”.

Για τον τελικό Κυπέλλου με τον Πανσουλιακό:

“Θα το δούμε σοβαρά. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε με πολλές αλλαγές. Πρέπει να κρατηθούμε και σε μία εγρήγορση. Θα πάμε να παίξουμε με σεβασμό προς το Ν.Σούλι και έχοντας στο μυαλό μας να κερδίσουμε για το έπαθλο, που το θέλουνε πολύ στο χωριό”.

Για το αν είναι ο Απόλλων το φαβορί:

“Είναι σίγουρα. Έχουμε μία κατηγορία διαφορά. Ξέρω ότι το Ν.Σούλι έχει καλούς παίκτες, κάνει εξαιρετική δουλειά ο Γιώργος Κεχλιμπάρης και φάνηκε αυτό όλη τη σεζόν. Με μεγάλο σεβασμό θα παίξουμε και θέλω να πιστεύω ότι θα το πάρουμε”.

Για το τελευταίο ματς πρωταθλήματος με το Διδυμότειχο:

“Σήμερα κοιτάξαμε να πάρουμε κάρτες για να μπούμε καθαροί στα μπαράζ, οπότε θα πάμε με αλλαγές“.

Για τα μπαράζ, την συμμετοχή του Βόλου και την πιθανή του Ηρακλή:

“Στα μπαράζ ξέρουμε την δυσκολία. Θα τα δούμε αλλιώς τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και ανταγωνιστικοί. Ο Ηρακλής έχει ακόμη δύο παιχνίδια, δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά αν είναι ,είναι το βαρύ όνομα και ο Ν.Π.Σ. Βόλος έδειξε μία ποιότητα και έναν χαρακτήρα σε όλη την διάρκεια της χρονιάς κάνοντας μία μεγάλη διαφορά. Θα είναι τα φαβορί”.

Για την παρουσία του Απόλλωνα σε αυτά:

“Πρέπει τακτικά να είμαστε εξαιρετικοί. Θα δούμε στην διάρκεια πως θα αντιμετωπίσουμε κάθε ματς γιατί ακόμη δεν τις ξέρω αυτές τις ομάδες. Όταν διεκδικούμε ένα παιχνίδι γινόμαστε ανταγωνιστικοί. Έχουμε μία ποιότητα που μας δίνει κάτι σαν ομάδα”.

Για το αν τα έχει δώσει όλα ο Απόλλων Παραλιμνίου φέτος:

“Έχει να δώσει νομίζω ακόμη πολλά αυτή η ομάδα. Στην διάρκεια του πρωταθλήματος δεν δώσαμε αυτά που μπορούσαμε. Πέρυσι είχαμε κάνει καλύτερα παιχνίδια. Πίστευα ότι μπορεί να δώσει ακόμη περισσότερα και ελπίζω να μας βγει αυτό στα μπαράζ. Εκεί θα είναι διαφορετικά. Θα είμαστε αουτσαϊντερ. Άλλο να μην έχεις να χάσεις τίποτα και άλλο να είσαι 1ος και να φοβάσαι μην χάσεις κάτι”.

Για το που αφιερώνει το πρωτάθλημα:

“Το πρωτάθλημα το αφιερώνω στους ανθρώπους εδώ του Απόλλωνα που κάνουν μεγάλη προσπάθεια και μας δίνουν τα πάντα για να μπορέσουμε να δουλέψουμε και στο χωριό που ζει κάτι πρωτόγνωρο με την ομάδα να βγαίνει πρωταθλήτρια στην Γ΄ Εθνική. Χάρη αυτών είναι η ομάδα εδώ. Αυτοί να νιώθουν ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr