Δημητρίου: “Στην έδρα μας εύκολα-δύσκολα είμαστε καλοί και κερδίζουμε”

Δημητρίου: "Στην έδρα μας εύκολα-δύσκολα είμαστε καλοί και κερδίζουμε"

Στην περιφερειακή εκπομπή της ΕΡΤ μίλησε ο προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου Παύλος Δημητρίου και ενόψει του ματς με τον Αετό Ορφανού, αλλά και της μάχης του τίτλου. Μεταξύ άλλων είπε:

Για το αν περίμενε την κορυφή λίγο πριν το τέλος:

“Το είχα στο μυαλό μου, αλλά δεν το είχαμε βάλει σαν στόχο από την αρχή. Ξέραμε τις ομάδες από πέρυσι, είδαμε ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί και όταν ήμασταν καλοί μπορούσαμε εύκολα να κερδίσουμε. Μας έδινε δύναμη αυτό και συνεχίσαμε με τους ίδιους παίκτες γιατί τους εμπιστεύομαι και πλέον είναι κύριος στόχος της ομάδας αυτός”.

Για το αν περίμενε αυτή την τετράδα στην μάχη του τίτλου:

“Δεν το περίμενα είναι η αλήθεια. Για το Σκούταρι το γνωρίζαμε, ότι πήρε αρκετούς και καλούς παίκτες και το λέγαμε. Η πορεία π.χ που έκανε ο Αετός Ορφανού είναι εκπληκτική μετά την 5η αγωνιστική. Δεν το περίμενα. Περίμενα περισσότερα από την Χρυσούπολη, ενώ και για την Καβάλα ξέραμε ότι θα είναι ανταγωνιστική και θα διεκδικήσει μέχρι το τέλος έστω με αυτό το μπάτζετ”.

Για το ματς με την Καβάλα:

“Μας πείραξε η εμφάνιση με την Καβάλα. Και πάλι είχαμε τις ευκαιρίες να κλέψουμε το παιχνίδι, αλλά η Καβάλα το ήθελε περισσότερο και πατούσε καλύτερα. Και εν τέλει χάσαμε με ένα τυχερό γκολ. Είμαι υπέρ του να κερδίζει μια ομάδα όταν είναι καλύτερη”.

Για το ματς με τον Αετό Ορφανού:

“Μέσα στην έδρα μας έχουμε καλό πρόσωπο, έχουμε καλό γήπεδο, είναι καταπληκτικός ο αγωνιστικός χώρος, παίζουμε καλά και εύκολα-δύσκολα θα το κερδίσουμε πιστεύω. Το πρώτο πράγμα που κοιτάει μία ομάδα είναι να δείξει ποιος είναι ο κυρίαρχος και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Πιστεύω ότι δεν θα μπούνε πολλά γκολ. Σε κάποιους τομείς θα είμαστε καλύτεροι εμείς, σε κάποιους ο Αετός, εμείς πάντως δεν τρώμε εύκολα γκολ. Ο Αετός είναι μία ομάδα που πιέζει παντού και παίζει καλά την κόντρα”.

Για την μάχη της κορυφής:

“Πιστεύω ότι η 1η θέση θα παιχτεί μέχρι το τέλος, εκτός και αν δούμε κάτι στα επόμενα ματς που υπάρχουν ματς μεταξύ των ομάδων. Εμείς έχουμε δύο ματς εντός με τον Αετό και το Νέστο και αν τα κερδίσουμε θα είμαστε καλά. Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος θα είναι μέσα στο κόλπο η Καβάλα”. 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr