Δημητρίου: “Κρατάω μόνο τους βαθμούς” – Δουλγέρης: “Ήμασταν πολύ καλοί”

Δημητρίου: "Κρατάω μόνο τους βαθμούς" - Δουλγέρης: "Ήμασταν πολύ καλοί"

Παύλος Δημητρίου και Μίλτος Δουλγέρης μίλησαν στο μικρόφωνο της ΕΡΤ Σερρών μετά το τέλος του Σερραϊκού ντέρμπι της Γ΄ Εθνικής Απόλλων Παραλιμνίου-Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής. Δείτε τι είπαν:

Παύλος Δημητρίου: “Οι τρεις βαθμοί είναι το μόνο καλό από αυτό το παιχνίδι. Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα τόσο νευρική την ομάδα μου, εμείς συνήθως είμαστε ήρεμη ομάδα. Σήμερα όμως είδα μια κατάσταση πρωτόγνωρη για τη δικιά μας ομάδα. Η νευρικότητα πέρασε σε όλους και κάναμε κάκιστες επιλογές, ειδικά στις πάσες. Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι και θέλουμε να το ξεχάσουμε. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Καρπερής που στο δεύτερο ημίχρονο πάλεψε και διεκδίκησε το αποτέλεσμα. Βέβαια στη διάρκεια αυτή θα μπορούσαμε εμείς να κάνουμε το σκορ πολύ μεγαλύτερο”.

Μίλτος Δουλγέρης: “Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο και ειδικά μετά το 1-0 η ομάδα του Παραλιμνίου πατούσε πιο καλά στο γήπεδο, είχε την κατοχή και την πίεση της έδρας και νομίζω ότι εμείς είχαμε προβλήματα στο χώρο του κέντρου με τα τρία παιδιά της αντίπαλης ομάδας που ήταν πάρα πολύ καλοί. Παρόλα αυτά είχαμε μια ευκαιρία στο 45ο με τον Σελαλματζίδη κι αν ήμασταν πιο ψύχραιμοι θα είχαμε το αποτέλεσμα από τα αποδυτήρια. Νομίζω ότι από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και με κάποιες αλλαγές που κάναμε η ομάδα ήταν πολύ καλύτερη από τον αντίπαλο της, ελέγχαμε το παιχνίδι και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις, ανεβάσαμε ψηλά την ομάδα μας και είδαμε ότι το Παραλίμνιο είχε πρόβλημα όταν το πιέζεις ψηλά για αυτό και ο Παύλος έβαλε αμυντικογενείς παίκτες. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα μου ήταν πολύ καλή στο γήπεδο. Αν και είχαμε την εδαφική υπεροχή δεν μπορέσαμε να πετύχουμε το γκολ αντιθέτως κινδυνέψαμε από παιδιά όπως ο Φιλέντας και ο Μουτεσίδης αφού η ομάδα του Παραλιμνίου είναι μια έμπειρη ομάδα που της εύχομαι να ανέβει και οι άλλες δύο ομάδες να παραμείνουμε στην κατηγορία. Εμείς δείξαμε ότι είμαστε μια νέα ομάδα που χτυπάει και παίζει στα ίσα όλα τα παιχνίδια”.

 

πηγή:www.ert.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr