Δημητρίου: «Κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι και πήραμε την νίκη»

Δημητρίου: «Κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι και πήραμε την νίκη»

Στο δυνατό ξεκίνημα της ομάδας του στάθηκε ο προπονητής του Απόλλων Παραλιμνίου, Παύλος Δημητρίου, ο οποίος μετά την επίτευξη των δύο γκολ θεώρησε την εξέλιξη του παιχνιδιού φυσιολογική.

Ο Απόλλων Παραλιμνίου κέρδισε με 4-0 μέσα στην Δράμα τον Πανδραμαϊκό, με τον προπονητή της ομάδας των Σερρών, Παύλο Δημητρίου να τονίζει ότι η ομάδα του μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ότι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι μια σημαντική νίκη αλλά για να πετύχεις μια τέτοια νίκη, πρέπει να είσαι καλός και σήμερα ήμασταν καλοί. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, μπήκαμε δυνατά, ήμασταν καλοί με την μπάλα, δημιουργήσαμε και άλλες ευκαιρίες ακόμα και πριν από το πρώτο γκολ. Ήρθαν και τα δύο γκολ μετά και από εκεί και πέρα η εξέλιξη ήταν φυσιολογική. Ήταν ένα γεμάτο παιχνίδι από την μεριά μας, ένα σοβαρό παιχνίδι και κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες για εκτός έδρας».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr