Δημητρίου: “Ευχαριστημένοι και με τον βαθμό, δυνατή ομάδα το Άβατο”

Δημητρίου: "Ευχαριστημένοι και με τον βαθμό, δυνατή ομάδα το Άβατο"

Ο Παύλος Δημητρίου έπλεξε το εγκώμιο του Άρη Αβάτου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, κρατώντας μόνο το δεύτερο ημίχρονο από την ομάδα του και χαρακτηρίζοντας δίκαιο το αποτέλεσμα. Αναλυτικά:

Ο Άρης είναι μία δυνατή ομάδα, που παίζει για να κερδίζει και αυτό έδειξε και στο πρώτο ημίχρονο όπου ευτύχησε να σκοράρει και ένα γκολ. Δεν προσαρμοστήκαμε στο πρώτο ημίχρονο και στον αγωνιστικό χώρο και απέναντι στον αντίπαλο. Το πρώτο ημίχρονο του ανήκε, αλλά το δεύτερο ανήκε σε εμάς. Η μοιρασιά στα γκολ πιστεύω πως είναι το καλύτερο αποτέλεσμα, αν και θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει νωρίτερα με τον Τάντιτς. Ο Άρης είχε δύο ευκαιρίες που θα μπορούσε να σκοράρει και τότε θα δυσκόλευαν πολύ τα πράγματα. Νομίζω ότι με αυτό που είδα τον αδικεί η θέση που έχει και το πρόβλημα με τα νέα παιδιά είναι ότι δεν έχουν σταθερή απόδοση. Γίνεται καλή δουλειά. Να πω συγχαρητήρια και στους δικούς μας για το δεύτερο ημίχρονο, που αργήσαμε αλλά καταλάβαμε τι χρειαζόταν στο παιχνίδι, ευτυχήσαμε να βάλουμε γκολ με τον Γαϊδαρτζή που ξέρει την δουλειά του και φεύγουμε ευχαριστημένοι με τον βαθμό, για να δούμε την συνέχεια με καλύτερη διάθεση”.

Από την άλλη ο προπονητής του Αβάτου Κυριάκος Κετσιεμενίδης εκθείασε τον Απόλλωνα σημειώνοντας πως είναι η καλύτερη ομάδα που έχει περάσει από την έδρα του και δίκαια είναι στην 1η θέση, στάθηκε στον Γαϊδαρτζή λέγοντας πως κάνει την μισή ευκαιρία γκολ και παρότι δούλεψαν πολύ πάνω σε αυτό το παιχνίδι όλη την εβδομάδα δεν κατάφεραν να τον αντιμετωπίσουν, ενώ τέλος είπε πως η διαφορά εμπειρίας φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο με την οπισθοχώρηση της ομάδας του και χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr