Δημητρίου: “Ευκαιρία να παίξουν οι ομάδες καλύτερα και χωρίς άγχος”

Δημητρίου: "Ευκαιρία να παίξουν οι ομάδες καλύτερα και χωρίς άγχος"

Μπορεί ο Απόλλων Παραλιμνίου να πήρε τον βαθμό στην Καβάλα και να αισθάνεται ικανοποιημένος από αυτό, ωστόσο ο Παύλος Δημητρίου επεσήμανε πως πλέον πρέπει να παίζεται ποιοτικότερο ποδόσφαιρο, καθώς οι ομάδες είναι απελευθερωμένες από το άγχος. Αναλυτικά:

«Ηταν ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι. Δε βοήθησε ο αγωνιστικός χώρος που ήταν δύσκολος. Οι δικοί μου παίκτες όλα τα έκαναν με δυσκολία. Ούτε τον έλεγχο της μπάλας, ούτε τα τρεξίματα τους. Μέχρι το 65` η Καβάλα δικαιούταν κάτι περισσότερο. Ηταν καλύτερη, πατούσε στο γήπεδο καλύτερα. Θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στην περίπτωση του πέναλτι. Από το 65` και μετά διαχειριστήκαμε καλύτερα εμείς το αποτέλεσμα που υπήρχε εκείνη την ώρα. Δημιουργούσαμε, κρατήσαμε τη μπάλα αλλά είχαμε άστοχες τελικές ενέργειες. Θα έπρεπε οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ελεύθερα αυτή τη στιγμή χωρίς το άγχος των βαθμών, να παίζουν ποιοτικότερο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Είναι ευκαιρία να παίξουν καλύτερα, για να ευχαριστηθεί ο κόσμος, να ευχαριστηθούν οι παράγοντες αλλά και οι προπονητές. Είμαστε ευχαριστημένοι από το βαθμό της ισοπαλίας. Ο ΑΟΚ είναι ένα βαρύ όνομα. Στενοχωριόμαστε όταν βλέπουμε αυτές τις ομάδες να τυραννιούνται στη Γ` Εθνική»

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr