Δημητρίου: “Εδώ που φτάσαμε λογικό να σκεφτούμε τα μπαράζ”

Δημητρίου: "Εδώ που φτάσαμε λογικό να σκεφτούμε τα μπαράζ"

Ο Παύλος Δημητρίου μίλησε στην ΕΡΑ Σερρών μετά το τέλος του ματς με τον Ορφέα Ξάνθης, αναφερόμενος στη νίκη της ομάδας, τον τραυματισμό του Φιλέντα(θα μείνει περίπου 1,5 μήνα εκτός), αλλά και τα μπαράζ. Αναλυτικά:

“Το σημαντικό είναι ότι μπορούμε και κερδίζουμε στην έδρα μας με διάφορους τρόπους. Είναι θετικό αυτό για μία ομάδα. Η ομάδα βέβαια έδειξε μία έπαρση και μία αδιαφορία και αντί να παίξουμε ελεύθερο ποδόσφαιρο είδαμε τον Ορφέα να το κάνει. Είναι ένα συνήθες φαινόμενο στα τελευταία παιχνίδια και ελπίζω να είναι προσωρινό. Το προσόν μας είναι όταν έχουμε την μπάλα”.

Για το απόρθητο της έδρας:

“Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε 10 στα 10 στην έδρα μας. Τους στόχους τους εκπληρώνεις όταν εκμεταλλεύεσαι την έδρα σου”.

Για την παρουσία του κόσμου:

“Τον κόσμο δεν μπορούμε να τον πιέσουμε για να έρθει. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και από εκεί και πέρα θέλουμε να έρθει κόσμος και να έχουμε ένα κίνητρο παραπάνω”.

Για τους νεαρούς παίκτες:

“Από τους παίκτες που μπήκαν αλλαγή είμαι ευχαριστημένος. Το δυσάρεστο είναι πως ο Φιλέντας έχει ένα κάταγμα και δύσκολα θα προλάβει”.

Για το αν σκέφτεται τα μπαράζ:

“Οπωσδήποτε. Εδώ που φτάσαμε είναι φυσικό να τα έχω. Χαζεύουμε λίγο τι γίνεται και στους υπόλοιπους ομίλους. Θα εκπροσωπήσουμε όλο το Νομό και πρέπει να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο, να είμαστε ανταγωνιστικοί και ότι έρθει. Δεν έχουμε στόχο οπωσδήποτε να βγούμε”.

Για τις απώλειες στο ρόστερ:

“Είναι ένα θέμα. Πήραμε τον Μασούρα βέβαια και πιστεύω θα μας βοηθήσει γιατί χρειαζόμασταν και έναν νεαρό στον χώρο του κέντρου να αντικαταστήσει και τον Τριανταφύλλου”.

Για τον τίτλο:

“Θα είναι σημαντικός για το χωριό, για τους ανθρώπους που κάνουν την προσπάθεια. Θα έχουν μία ικανοποίηση γιατί ότι κάνουν το κάνουν με τον σωστό και τον έντιμο τρόπο”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr