Δημητρίου: “Δύσκολο να χαθεί το πρωτάθλημα… αλλά όλα γίνονται”!

Δημητρίου: "Δύσκολο να χαθεί το πρωτάθλημα... αλλά όλα γίνονται"!

Αγκαλιά με τον τίτλο φαίνεται πως είναι ο Απόλλων Παραλιμνίου μετά και τη νίκη επί της Χρυσούπολης και πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε και ο Παύλος Δημητρίου μιλώντας στην ΕΡΑ Σερρών παραδέχθηκε ότι είναι δύσκολο να χαθεί η 1η θέση, αν και όλα γίνονται, για αυτό και ζήτησε από τους παίκτες του να υπερβάλλουν εαυτούς μέχρι το φινάλε. Αναλυτικά:

“Ο Νέστος Χρυσούπολης έδειξε και πάλι ότι είναι ένας εμπειρος και καλός αντίπαλος. Θα μπορούσε να έχει διαφορετική εξέλιξη το ματς όπως πήγε. Το καλό είναι ότι πρώτη φορά προηγήθηκε αντίπαλος στην έδρα μας και είπαμε  στο ημίχρονο ότι τώρα θα δείξουμε αν έχουμε χαρακτήρα. Ήταν πρωτόγνωρο για εμάς φέτος και έπρεπε να δείξουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε και έστω και από δύο στημένες φάσεις μπήκαν δύο γκολ και μας έδωσαν τους τρεις βαθμούς, αλλά είχαμε τις ευκαιρίες γενικότερα να σκοράρουμε”.

Για το αν μπορεί να χαθεί πλέον η 1η θέση:

“Είναι δύσκολο, αλλά όλα γίνονται, έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Απλά επειδή είναι λίγα τα παιχνίδια είναι δύσκολο. Έχουμε τα άγχη μας, την ανασφάλεια μας, δεν τελείωσε το πρωτάθλημα γιατί παίζουμε με ομάδες που κινδυνεύουν, που χρειάζονται βαθμούς και δεν ξέρεις ποτέ. Οπωσδήποτε το πρόγραμμα μας ευνοεί, γιατί έχουμε περάσει τα παιχνίδια με τους άμεσους αντιπάλους, που αυτοί τα έχουν τώρα. Εκεί βασιζόμαστε και στην διαφορά που έχουμε δημιουργήσει και συνεχίζουμε. Παίζουμε για να κερδίσουμε κάθε ματς”.

Για το αν φοβάται κάτι:

“Φοβάμαι μόνο τον κακό μας εαυτό. Βλέπω τώρα που κάναμε μία διαφορά έχουμε μία ανασφάλεια και αυτό βγαίνει στο παιχνίδι και μας δημιουργεί προβλήματα. Είναι και οι απουσίες σίγουρα”.

Για τα δύο γκολ του Μουτεσίδη:

“Ο Σάκης ότι δεν έκανε όλο τον χρόνο, το έκανε σε ένα παιχνίδι. Μέτρησαν πολύ τα γκολ του σήμερα. Το περίμενα κάποια στιγμή, γιατί όλη τη σεζόν βγήκε σε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποίησε”.

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος:

“Πρέπει να υπερβάλλουν τώρα όλοι, να δώσουν το κάτι παραπάνω, να βγάλουν κάτι ακόμη στην απόδοση τους, γιατί 16-17 άτομα είμαστε, αυτοί θα πάμε μέχρι τέλος”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr