Δημητρίου: “Δικαιούταν τη νίκη η Καβάλα, δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε”!

Δημητρίου: "Δικαιούταν τη νίκη η Καβάλα, δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε"!

 

πηγή:proininews.gr

Την πεποίθηση πως η Καβάλα πήρε μία δίκαιη νίκη εξέφρασε ο προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου Παύλος Δημητρίου που δεν έμεινε ευχαριστημένους από τους παίκτες του. Αναλυτικά είπε:

” Ήταν ένα σημαντικό και ενδιαφέρον παιχνίδι σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Ο ΑΟΚ μπήκε στο ματς πολύ καλύτερα από τον Απόλλωνα. Στο Α` μέρος ο ΑΟΚ ήταν καλύτερος με τους ποδοσφαιριστές του να πηγαίνουν πρώτοι στη μπάλα και να έχουν δημιουργήσουν κάποιες καταστάσεις όχι όμως τόσο επικίνδυνες. Στο β` μέρος λόγο βελτιωθήκαμε, λίγο αλλάξανε τα πράγματα. Μπορώ να πω ότι μέχρι ενός σημείου ισορροπήσαμε το παιχνίδι και διεκδικήσαμε κάτι, μήπως και μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε. Είχαμε κάποιες περιπτώσεις καλές με τον Μουτεσίδη ο οποίος δεν ήταν αποφασιστικός και δεν τελείωνε τις φάσεις. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Δικαιούταν τη νίκη η Καβάλα ακριβώς γιατί την ήθελε περισσότερο από μας. Συγχαρητήρια στον Κώστα για την ομάδα που έχει φτιάξει. Φαίνεται η δουλειά που γίνεται και είναι τελείως διαφορετική της Καβάλας η ομάδα από τον Α` γύρο. Εύχομαι εις ανώτερα. Ξέρουμε ποια είναι η Καβάλα. Εύχομαι να βρει το δρόμο της και να γυρίσει εκεί που ανήκει. Εμείς ενδιαφερόμαστε για την πρώτη θέση. Τα παιδιά που έχουν την ομάδα θέλουν να διεκδικήσουμε την άνοδο. Σήμερα έχω παράπονα από τους παίκτες μου. Δεν ήμασταν αυτό που ήθελε το παιχνίδι. Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις. Ο ΑΟΚ φάνηκε περισσότερο έτοιμος. Είχε περισσότερο πιστεύω. Στο χώρο του κέντρου κάνανε οι παίκτες μου πάρα πολλά λάθη”.

 


 

Ανυφαντάκης: “Αν δεν κερδίζαμε σήμερα θα ήμασταν εκτός μάχης…”

 

Διαβάστε και όσα δήλωσε ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης: « Εύχομαι τον Παύλο Δημητρίου τα καλύτερα. Είναι ένας κύριος για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Μένω στα δικά του λόγια, με τη νίκη μας να είναι δίκαιη. Πήραμε αυτό που αξίζαμε. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας που είναι νέα παιδιά και παίζανε σήμερα ένα παιχνίδι χωρίς γυρισμό, όσον αφορά τους στόχους του πρωταθλήματος. Ηταν επιτακτική ανάγκη οι τρεις βαθμοί. Αυτά τα παιδιά χρειάζονται περισσότερο στήριξη από τον κόσμο. Συγχαρητήρια και στους συνεργάτες μου που δουλεύουν σε υψηλό επίπεδο. Για μας ο δρόμος είναι ανηφορικός. Θα το παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι πήγε όπως το σχεδιάσαμε. Θέλαμε να έχουμε πολλούς παίκτες στην αντίπαλη περιοχή. Δεν τελειώσαμε κάποιες φάσεις αλλά τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια και κατακτήσανε δίκαια τη νίκη. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και άλλες φορές. Αν δεν κερδίζαμε σήμερα θα ήμασταν εκτός πρωταθλήματος. Αυτή η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο. Υπάρχει πολύ δουλειά με αυτά τα παιδιά. Αν υπάρχει μια περίπτωση μεταγραφική που είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μας δώσει πράγματα, θα κινηθούμε».

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr