Δημητρίου: “Δικαιούμασταν κάτι περισσότερο, αλλά στο τέλος παίρνεις ότι σου αξίζει”

Δημητρίου: "Δικαιούμασταν κάτι περισσότερο, αλλά στο τέλος παίρνεις ότι σου αξίζει"


Ειλικρινά μίλησε ο Παύλος Δημητρίου μετά το ματς με τον Τηλυκράτη, εκεί όπου πέρα από την ατυχία στο αυτογκόλ, σημείωσε πως όταν δεν σκοράρεις, δεν μπορείς να πάρεις κάτι. Αναλυτικά:

“Έγινε ένα ενδιαφέρον ματς. Υπήρχαν και καλές ποιοτικές στιγμές, αν σκεφτούμε πως το γήπεδο δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Πιστεύω ότι δικαιούμασταν κάτι περισσότερο, αλλά ένα παράξενο φαινόμενο μας συμβαίνει. Σχεδόν όλα τα γκολ που δεχόμαστε είναι αυτογκόλ με κάποιον τρόπο και κυνηγάμε το σκορ συνέχεια. Η ομάδα που σκοράρει παίρνει τους βαθμούς. Ευκαιρίες έτσι και αλλιώς δε γίνανε πολλές. Εύχομαι στον Τηλυκράτη τον καλύτερο και στον Ανδρέα επιτυχίες. Να πω ένα μπράβο στους παίκτες μου, προσπάθησαν, αλλά δεν είχαμε αποτέλεσμα. Όταν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να πάρεις κάτι. Το ματς με τον Βόλο στην έδρα μας το χάσαμε δίκαια, άσχετα αν ήρθε σχεδόν από αυτογκόλ. Στα άλλα ματς μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Νομίζω όμως παίρνεις αυτό που σου αξίζει”.

Δείτε στο βίντεο και τις δηλώσεις του Ανδρέα Παντζιαρά:

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr