Δημητρίου: «Ήμασταν ένα επίπεδο πάνω, δίκαιο το αποτέλεσμα»

Δημητρίου: «Ήμασταν ένα επίπεδο πάνω, δίκαιο το αποτέλεσμα»

Για τη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Δόξα Θεολόγου μίλησε ο προπονητής του Απόλλων Παραλιμνίου, Παύλος Δημητρίου, ο οποίος στάθηκε στην πολύ κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα της Δόξας, για τις εμφανίσεις τους παρά την αγωνιστική κατάσταση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την Δόξα Θεολόγου: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι σε έναν άσχημο αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι ήταν καλό και από τις δύο ομάδες. Ήμασταν ένα επίπεδο πάνω από την Δόξα. Χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε 3-4 φάσεις για να σκοράρουμε. Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας και συνεχίσαμε έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο. Ήρθε το πρώτο γκολ και μετά ήρθε και το δεύτερο. Θα μπορούσαν να έρθουν και άλλα. Ο Θεολόγος στην κατάσταση που βρίσκεται και στον κακό αγωνιστικό χώρο που αγωνίζεται, παλεύει όλα τα παιχνίδια, μέχρι τέλους δεν σταματήσανε να προσπαθούν και αυτό είναι προς τιμήν τους. Στο τέλος τους έδωσα και συγχαρητήρια. Άλλες ομάδες στην δική τους κατάσταση θα τα είχαν παρατήσει. Ένα δίκαιο αποτέλεσμα».

Για την τακτική στο παιχνίδι: «Αν δεν είμαστε καλοί εμείς, αν δεν παλεύαμε από το πρώτο λεπτό, θα είχαμε πρόβλημα. Ήμασταν καλοί και σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο που δεν σε αφήνει να έχεις ποιότητα και να έχεις πολλές φάσεις. Αν δημιουργείς φάσεις ανορθόδοξα δεν θα έρθει εύκολα το γκολ. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα σε καμία στιγμή από την Δόξα, αλλά παλεύανε τα παιδιά»

Για το επόμενο παιχνίδι με την Χρυσούπολη: «Όλα τα παιχνίδια έχουν την ίδια σημασία από εδώ και πέρα. Από την στιγμή που ο Πανσερραϊκός ξεχωρίζει, αυτά τα παιχνίδια είναι παιχνίδια γοήτρου. Είναι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Θα παίξουμε προσπαθώντας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Από εκεί και πέρα, το ποδόσφαιρο είναι μια καλά, μια άσχημα. Εμείς ελπίζουμε από εδώ και πέρα να έχουμε μια ανοδική πορεία και να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Στόχος μας είναι από την 4η θέση και πάνω».

Share