Τι είπαν Κοκολιός-Μπουτάκογλου στο ‘SSN’ στον απόηχο του μπασκετικού ντέρμπι !

Τι είπαν Κοκολιός-Μπουτάκογλου στο 'SSN' στον απόηχο του μπασκετικού ντέρμπι !

Το postgame του αγώνα μεταξύ του Πανσερραϊκού και του Γυμναστικού με δηλώσεις των δυο προπονητών από το SSN !

Φ.Κοκολιός(coach Πανσερραϊκού)

Το παιχνίδι είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός τοπικού ντέρμπι,με πολλή δύναμη και φάσεις που παιζόταν στα όρια του φάουλ και πολλές φορές το ξεπερνούσαν.

Στο πρώτο μέρος δεν κάναμε καλά πολλά πράγματα και αυτό οφειλόταν στα πολλά λάθη μας και τις αρκετές χαμένες βολές, που δεν μας επέτρεψαν να ελέγξουμε τον ρυθμό. Στην επανάληψη ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση και για αυτό πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

 

Γ.Μπουτάκογλου(coach Γ.Σ Σερρών)

Σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα σαν έκταση αδικεί την προσπάθεια των παιχτών μου,αλλά πρέπει να επιμείνουμε στην δουλειά,να βρούμε καλύτερα πατήματα ώστε να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στον αγώνα μας και να είμαστε το ίδιο καλοί και στα 4ο’ του παιχνιδιού.

Μετά το 44-43 πάθαμε black out και αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα. Πρέπει να δουλέψουμε στην συγκέντρωση,στις αποστάσεις και στην ακόμη καλύτερη αμυντική λειτουργία.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr