Δε… βγαίνουνε τα δόλια τα σωματεία, αλλά Παρασκευή κοντή γιορτή!

Δε... βγαίνουνε τα δόλια τα σωματεία, αλλά Παρασκευή κοντή γιορτή!

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της Ε.Π.Σ.Σερρών έχει αρχίσει, καθώς απομένουν λιγότερες από 72 ώρες προκειμένου οι… έχοντες το πληρεξούσιο από τις 78 ομάδες που έχουν δικαίωμα ψήφου να βρεθούν μπροστά από τις κάλπες και να εκλέξουν ουσιαστικά νέο πρόεδρο στην διοργανώτρια αρχή του Σερραϊκού ποδοσφαίρου μετά από 25 ολόκληρα χρόνια! Ποιος θα διαδεχθεί τον Χριστόφορο Χριστοφορίδη; Ο Αθανάσιος Χατζηπαντελής ή ο Στέφανος Καρυπίδης; Παρασκευή κοντή γιορτή…

 

Μπορεί το ψηφοδέλτιο να είναι ενιαίο, μπορεί ουσιαστικά η παράταξη του Στέφανου Καρυπίδη να είναι η ισχύς εν τη ενώσει, καθώς έχει στον πλευρό του και τον Γιώργο Μαυρόπουλο, ωστόσο κακά τα ψέματα η μάχη είναι των δύο και μπροστά και πίσω από την κουρτίνα!

 

Οι δύο τους δήλωσαν αισιόδοξοι στην ΕΡΑ Σερρών: “Το μήνυμα ότι είμαι φαβορί το στέλνουν τα ίδια τα σωματεία. Μάλιστα πολλοί μας λένε ότι οι εκλογές είναι τελειωμένες. Υπολογίζουμε πάνω από 55 σωματεία, από αυτά που μας υπόσχονται και μας λένε οι παράγοντες. Σίγουρα θα είναι μια ηθική δικαίωση, ασχολούμαι με τα κοινά και το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια και αυτή είναι η επιθυμία μου και για αυτό έβαλα υποψηφιότητα” ήταν η τοποθέτηση του Χατζηπαντελή για να ακολουθήσει αυτή του Καρυπίδη: “Πιστεύω ότι θα είναι μια ηθική δικαίωση για μένα αυτές οι εκλογές. Το φαβορί πάντα βγαίνει όταν μετριούνται τα ψηφοδέλτια τα οποία είναι μέσα στην κάλπη. Η κάλπη είναι όπως μια έγκυος γυναίκα που δεν ξέρεις το έμβρυο αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι. Για αυτό ας περιμένουμε το αποτέλεσμα της κάλπης και μετά θα δούμε ποιος είναι το φαβορί. Σίγουρα 42 σωματεία θα έχω μαζί μου τη μέρα των εκλογών”.

 

Δε βγαίνουνε…

 

Βέβαια το θέμα είναι πως όσο και αν μετράμε τα… κουκιά των σωματείων δεν βγαίνουν έτσι όπως τα υπολογίζουν οι δύο διεκδικητές, καθώς τα τουλάχιστον 55 του Αθανάσιου Χατζηπαντελή που όντως έχει μεγάλο ρεύμα παίρνοντας μαζί του και πολλά “κάστρα” των αντιπάλων, συν τα 42 που υποστηρίζει πως έχει ο Στέφανος Καρυπίδης μας δίνουν άθροισμα… 97! 19 σωματεία δηλαδή περισσότερα από τα 78 που έχουν δικαίωμα ψήφου. Το ποιος δεν τα υπολόγισε καλά θα φανεί στην καλπή, αν και η αύρα του Σερραϊκού ποδοσφαίρου δείχνει να έχει αποφασίσει την τύχη της!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr