Δεύτερη σπουδαία μεταγραφή για το Ρούπελ, που ανακοίνωσε τον Κάτο !

Δεύτερη σπουδαία μεταγραφή για το Ρούπελ, που ανακοίνωσε τον Κάτο !

Υψηλές βλέψεις έχει η ομάδα του Σιδηροκάστρου, η οποία προχώρησε σε 2η ηχηρή μεταγραφική κίνηση κλείνοντας τον 21χρονο Σερραίο καλαθοσφαιριστή, Γρηγόρη Κάτο. Έτσι, μετά την ανανέωση του Γιαννάτου και την προσθήκη του 27χρονου Σερραίου PF-C, Παπαδόπουλου, το Ρούπελ ανακοίνωσε την συμφωνία με ακόμη έναν Σερραίο αθλητή, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει να επιδείξει σημαντικό βιογραφικό.

Αγωνιζόμενος σε Ικάρους (Β’Εθνική), Πανσερραϊκό (Γ’Εθνική) και ελάχιστα στον Εργοτέλη (Γ’Εθνική) την περασμένη χρονιά λόγω της πανδημίας, ενώ έχοντας κατακτήσει και την 4η θέση στο Πανελλήνιο Εφήβων με τον Άρη Θεσσαλονίκης όπου και αγωνίστηκε την διετία 2015-2017 πηγαίνει στο Ρούπελ για να το βοηθήσει να πετύχει τους υψηλούς στόχους του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

 Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον 21χρονο Σερραίο καλαθοσφαιριστή, Γρηγόρη Κάτο και του εύχεται καλό ξεκίνημα με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Πρόκειται για έναν αθλητή με ύψος 1.88 μέτρα που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας και έρχεται με σκοπό να βοηθήσει τα μέγιστα, ώστε η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της. Με σημαντική εμπειρία και παραστάσεις στα Εθνικά πρωταθλήματα με τους Ίκαρους Σερρών και τον Πανσερραϊκό, παρά το νεαρό της ηλικίας του αναμένεται να αποτελέσει βασικό “γρανάζι” στην πορεία της ομάδας.

Βιογραφικό

2015-2017 Άρης Θεσσαλονίκης (Εφηβικό πρωτάθλημα)

2018-2019 Ίκαροι Σερρών (Β’Εθνική κατηγορία)

2019-2020 Πανσερραϊκός (Γ’Εθνική κατηγορία)

2020-2021 Εργοτέλης (Γ’Εθνική κατηγορία)

 

Γρηγόρη, καλωσόρισες στην οικογένεια του Ρούπελ !

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr