Δεύτερη νίκη για την Ηράκλεια που κέρδισε στα σημεία τον Α.Ο.Κ !

Δεύτερη νίκη για την Ηράκλεια που κέρδισε στα σημεία τον Α.Ο.Κ !

ΗΡΑΚΛΕΙΑ  57-53  Α.Ο ΚΑΒΑΛΑΣ

Την δεύτερη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η Ηράκλεια, η οποία κατάφερε να κερδίσει τον Α.Ο Καβάλας και να βελτιώσει το ρεκόρ της στο 2-2. Οι παίχτες του Νίκου Μάντζιου σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και έφτασαν στο νικηφόρο αποτέλεσμα χάρη σε κρίσιμα επιθετικά ριμπάουντ προς το τέλος του παιχνιδιού.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εξαιρετικά την αναμέτρηση και έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο στο +15 (24-09). Στην 2η περίοδο οι παίχτες του Καλφόπουλου άλλαξαν άρδην την εικόνα τους και με βάση τους την άμυνα μείωσαν σε 31-29 στην λήξη του πρώτου μέρους. Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι “κόκκινοι” δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν και οι Καβαλιώτες έμειναν στην διεκδίκηση της νίκης. Μάλιστα, στο τελευταίο δεκάλεπτο πέρασαν και μπροστά στο σκορ,αλλά οι παίχτες του Μάντζιου είχαν τα ψυχικά αποθέματα και με Τοπολίγκα και Κούτλη να βοηθάνε πολύ επιθετικά έφτασαν στην νίκη.

 Τα δεκάλεπτα: 24-09,31-29,44-42,57-53.

Ηράκλεια (Μάντζιος): Μπαμπαχμίδης Ν.,Καϊμακάμης,Αποστολάκης 2,Μέσσας,Παναγιωτίδης 4, Ράμναλης 13(1),Ατλάσης 1,Νιφορίδης 7,Κούτλης 17(1),Τοπολίγκας 13.

Α.Ο Καβάλας (Καλφόπουλος): Γερασιμίδης 12(2),Λούνγκου 1,Αντωνίου 9(1),Καμήλαλης,Τσολάκης 8,Ιωαννίδης 2,Κυριαζόπουλος 13(1),Κοσμίδης,Παπαδόπουλος 5,Τσιλικίδης,Χατζηαποστολίδης 2,Θεοδώρου 1.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr