Δεύτερη μεταγραφή για το Ρούπελ ο νεαρός Γιώργος Τοπολίγκας !

Δεύτερη μεταγραφή για το Ρούπελ ο νεαρός Γιώργος Τοπολίγκας !

Το Ρούπελ είναι μακράν η πιο ενεργή ομάδα στα μεταγραφικά νέα, καθώς η ομάδα του Σιδηροκάστρου θέλει να στελεχώσει γρήγορα ένα ποιοτικό σύνολο, που θα πρωταγωνιστήσει. Οι “μπλε” σήμερα ανακοίνωσαν την μεταγραφή-επιστροφή του 17χρονου καλαθοσφαιριστή, Γιώργου Τοπολίγκα (1.94 μ. , Forward). Έτσι, παίχτης του Ρούπελ θα είναι για την νέα αγωνιστική περίοδο ο νεαρός forward Γιώργος Τοπολίγκας, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από δυο χρόνια. Το Ρούπελ με αυτό τον τρόπο ολοκληρώνει την δεύτερη του μεταγραφή (Νίκος Γεωργιανός η πρώτη), αυτή την φορά με γνώμονα την επένδυση σε έναν νεαρό ταλαντούχο ντόπιο αθλητή.

Ο 17χρονος καλαθοσφαιριστής (1.94 μ.) όντας μέλος της Ηράκλειας για δυο χρόνια, επιστρέφει στο Σιδηρόκαστρο, όπου και μεγάλωσε, πιο ώριμος με στόχο να διεκδικήσει τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” ανακοινώνει την επιστροφή του νεαρού forward, Γιώργου Τοπολίγκα και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.

Μεγαλωμένος στο Σιδηρόκαστρο και όντας μέλος της Ακαδημίας μας ο 17χρονος πλέον καλαθοσφαιριστής, επιστρέφει στην ομάδα μας γεμάτος όρεξη για δουλειά και όντας ώριμος για να δώσει λύσεις στην frontline του Ρούπελ.

Γιώργο, καλώς ήρθες και πάλι στην οικογένεια του Ρούπελ !

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr