Δεν χωράνε απώλειες για τον Πανσερραϊκό κόντρα στον Θεσπρωτό!

Δεν χωράνε απώλειες για τον Πανσερραϊκό κόντρα στον Θεσπρωτό!

Ο Πανσερραϊκός, συνεχίζει την προσπάθεια του να επιστρέψει στην δυάδα της κορυφής και αντιμετωπίζει σε εξ αναβολής παιχνίδι τον Θεσπρωτό απο την Ηγουμενίτσα. Η ομάδα του Χουαν Ραμόν Ρότσα, έχει χάσει έδαφος λόγω προβλημάτων κορωναϊού αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστούν τα «λιοντάρια» σε πνευματικό επίπεδο και να μην επέλθει χαλαρότητα, διότι η νίκη είναι μονόδρομος.

Οι «κόκκινοι» συνεχίζουν αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, ενώ στα υπάρχοντα…έρχονται να προστεθούν και νέα, όπως αυτό του Μάρκος Πίντο. Ο Μαϊκλ Ολαϊτάν, μπήκε σε ρυθμό προπονήσεων αλλα είναι ακόμη ανέτοιμος, όπως και οι Κόντσι, Γεωργιάδης.

Αντίθετα έχει επιστρέψει ο Σιριλ Καλί, που ενδεχομένως να λάβει και μια θέση στην αρχική 11αδα, αφού ο Τρύφων Κασμερίδης έμεινε εκτός για να πάρει ανάσες. Κάτι που συνέβη και με τον δεύτερο στόπερ της ομάδας, με τα περισσότερα ματς πρωταθλήματος, τον Γιανναράκη, που κάθισε στον πάγκο στον αγώνα με την Τριγλια, ενώ βασικός ξεκίνησε ο Ισίδωρος Κουτσίδης που τα πήγε αρκετά καλά!

Συγκεκριμένα, η αποστολή που επέλεξε ο Γιάννης Γκιόκας, απαρτίζεται από 21 ποδοσφαιριστές καθώς υπάρχουν μικροπροβλήματα.

Η αποστολή:

Γουναρίδης, Καβουσάκης, Γιανναράκης, Κουτσίδης, Καλί, Ζέρης, Τσόπελας, Ψάλτης, Μαρκιόνι, Κρητικός, Λουφάκης, Γράβας, Τριανταφύλλου, Μέσι, Πέτρου, Τσιμίκας, Γκούρτσας, Πράντο, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου, Θεοδωρίδης.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr