Δεν “χαμογέλασε” στον Γυμναστικό η απόφαση της Ε.Ο.Κ και έτσι οι “ταύροι” παραμένουν στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ !

Δεν "χαμογέλασε" στον Γυμναστικό η απόφαση της Ε.Ο.Κ και έτσι οι "ταύροι" παραμένουν στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ !

Το πρωί της Παρασκευής γνωστοποιήθηκαν οι οριστικές αποφάσεις της Ε.Ο.Κ σχετικά με τις επικυρώσεις των πρωταθλημάτων. Όπως διαβάσατε πρώτοι στο SSN, Ίκαροι και Πανσερραϊκός πανηγυρίζουν την άνοδο στην Β’Εθνική σε μια σπουδαία ημέρα για το Σερραϊκό μπάσκετ. Ακόμη και αν τα σημάδια έδειχναν ότι και μια ακόμη Σερραϊκή ομάδα θα πανηγύριζε άνοδο (στην Γ’Εθνική), κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη, αφού η Ε.Ο.Κ δίνει δυο εισιτήρια στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Ο Γυμναστικός που ήταν 2ος στον όμιλο του μέχρι την διακοπή δεν ευνοείται από την όλη κατάσταση με τον ΚΑΟΔ (πρώτος στον όμιλο του) και Αρίων Ξάνθης (πρώτος σε ισοβαθμία στον δικό του όμιλο) να φαίνεται να έχουν ισχυρότατο προβάδισμα για την άνοδο στις Εθνικές κατηγορίες. Έτσι, όπως φαίνεται το σύνολο του Γιάννη Μπουτάκογλου θα συνεχίσει στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ και την νέα χρονιά.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr