Δεν πάνε Κέρκυρα οι Ίκαροι… μηδενισμός και -1 απο το επόμενο πρωτάθλημα!

Δεν πάνε Κέρκυρα οι Ίκαροι... μηδενισμός και -1 απο το επόμενο πρωτάθλημα!

Οι Ίκαροι μετά τον αναπάντεχο υποβιβασμό τους στην Γ΄ Εθνική, με μεγάλες διοικητικές και τεχνικές ευθύνες, για την κατάσταση μιας ομάδας, που δεν διέφερε απο την περσινή, που έκανε πορεία πρωταθλητισμού, κλείνει με τον χειρότερο τρόπο την φετινή χρονιά και τον κύκλο μιας επιτυχημένης τριετίας. Αποφασίστηκε η μη κάθοδος της ομάδας, στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος στην Κέρκυρα, όπου θα κοστίσει και μείον ενα βαθμό απο το επόμενο πρωτάθλημα. Απο την μια φαντάζει λογική απόφαση, διότι το κόστος είναι μεγάλο για ένα ταξίδι στην Κέρκυρα κι έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον… αλλά απο την άλλη οι Ίκαροι είναι η πιο ιστορική ομάδα της σύγχρονης μπασκετικής Σερραϊκής ιστορίας και η αδιαφορία για το μέλλον, με την τιμωρία, ίσως να δείχνει και τα δυσάρεστα…προσεχώς!

ΕΟΚ: Ανακοίνωση της επιτροπής πρωταθλημάτων!

«Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ στον αγώνα ΚΕ Φαίακας Κερ. – ΑΟΚ Ίκαροι Σερ. της 19/05/2019 για την 30η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2οςόμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΚΕ Φαίακας Κέρκυρας με σκορ 20-0.

Σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών το Σωματείο ΑΟΚ Ικαροι Σερρών εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 (άρθρο 7)».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr