Δεν πάει Καβάλα ο Πανσερραϊκός – Ματαίωση της πρεμιέρας

Δεν πάει Καβάλα ο Πανσερραϊκός - Ματαίωση της πρεμιέρας

Το πρωτάθλημα της Football League ταλαιπωρείται εκ νέου, καθώς δόθηκε αναβολή για την 1η αγωνιστική, λόγω της προσφυγής της Νίκης Βόλου που είναι σε εκρεμμότητα.

Η πρώτη σέντρα για την Football League δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 7 Νοεμβρίου, καθώς η προσφυγή της Νίκης Βόλου δεν έχει ολοκληρωθεί δικαστικά, πράγμα που οδηγεί το πρωτάθλημα σε αναβολή της 1ης αγωνιστικής μέχρι την ολοκλήρωση των δικαστικών υποθέσεων.

Συγκεκριμένα, εκδικάστηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο η προσφυγή της Νίκης Βόλου, ωστόσο, δεν εκδόθηκε κάποια απόφαση, με το αρμόδιο όργανου να δίνει προθεσμία μέχρι την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, προθεσμία για κατάθεση υπομνημάτων. Είναι δεδομένο πως μέχρι το Σάββατο 7 Νοεμβρίου δεν θα έχει ολοκληρωθεί η περίπτωση της Νίκης Βόλου, πράγμα που καθιστά την έναρξη της Football League αδύνατη.

Με τις τελευταίες εξελίξεις στο δικαστικό μέτωπο, ο Πανσερραϊκός δεν θα ταξιδέψει στην Καβάλα όπως ήταν προγραμματισμένο, ενώ αλλάζει και ολόκληρο το πρόγραμμά του σχετικά με το πρωτάθλημα, καθώς πέρα από τις δικαστικές εκρεμμότητες, τα «Λιοντάρια» έχουν να… αντιμετωπίσουν και την πανδημία του κορωνοϊού που έχει… χτυπήσει το Νομό Σερρών.

Share