Δεν είχαν δικαίωμα έφεσης οι ΠΑΕ που “κόπηκαν” στην διαδικασία επιτήρησης!

Δεν είχαν δικαίωμα έφεσης οι ΠΑΕ που "κόπηκαν" στην διαδικασία επιτήρησης!

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Με σκανδαλώδη άγνοια του κανονισμού (της τροποποίησης του για την ακρίβεια) ο διευθυντής αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου παραπληροφόρησε τις ΠΑΕ που «κόπηκαν» στην επιτήρηση και τις έβαλε σε διαδικασία να πληρώσουν παράβολα, παραστάσεις δικηγόρων και να τρέφουν αυταπάτες για επιστροφή βαθμών, παρ’ ότι δεν είχαν δικαίωμα έφεσης!

Στις 4 Απριλίου 2018 ο Διευθυντής Αδειοδότησης ενημέρωσε εγγράφως τις ΠΑΕ πως «σύμφωνα με τον «Κανονισμό Επιτήρησης Ομάδων» επί της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης Π.Ο.Α) μπορεί να ασκηθεί έφεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, εντός 3 ημερών από την κοινοποίησή της στην επιτηρούμενη ομάδα. Κατά συνέπεια, λόγω των αργιών, η ημερομηνία για την υποβολή έφεσης επί των αποφάσεων του ΠΟΑ για την 1η Φάση της Διαδικασίας Επιτήρησης είναι η Τρίτη 10 Απριλίου 2018».

Συμπερασματικά ο κανονισμός έχει τροποποιηθεί από το Ιούνιο του 2017, οι ομάδες δεν έχουν δικαίωμα έφεσης, αλλά προς αυτή την κατεύθυνση τις οδήγησε ο Γιώργος Δημητρίου, παρ’ ότι όφειλε να γνωρίζει τις αλλαγές που έχουν ψηφιστεί από την εκτελεστική επιτροπή. Ύστερα από αυτό το σκάνδαλο είναι πιθανό οι ομάδες να κινηθούν νομικά εναντίον του για πλημμελή άσκηση καθηκόντων.

Έτσι λοιπόν η αφαίρεση βαθμών για τον Πανσερραϊκό που “κόπηκε” στην διαδικασία επιτήρησης ήταν δεδομένη και ακόμη και να έδινε η ΠΑΕ τα χρήματα για το παράβολο για την έφεση(κάτι που δεν έκανε), αυτά θα πήγαιναν χαμένα!

 

πηγή:flnews.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr