Δεν αλλάζει το επιτυχημένο staff του Πανσερραϊκού!Γκιόκας-Καραμπέτσιος «ΜΑΖΙ»!

Δεν αλλάζει το επιτυχημένο staff του Πανσερραϊκού!Γκιόκας-Καραμπέτσιος «ΜΑΖΙ»!

Ο Πανσερραϊκός, αθόρυβα σχεδόν, δείχνει να είναι μια απο τις ελάχιστες ομάδες των τριών κατηγοριών, κάτω απο την SL1, που σχεδιάζει το αγωνιστικό του τμήμα με πλάνο και γνώμονα την επόμενη άνοδο, ανεξαρτήτως κατηγορίας, όπου θα συμμετέχουν οι «κόκκινοι».

Μετά τις 9 ανανεώσεις παικτών, έρχεται και η εμπιστοσύνη στο τεχνικό επιτελείο, αφού απο νωρίς είχε ξεκαθαρίσει οτι ο Άγγελος Διγκόζης, θα είναι ο προπονητής των «λιονταριών» και τη νέα περίοδο. Οι Γιάννης Γκιόκας και Άρης Καραμπέτσιος, θα συνεχίσουν κανονικά στους ρόλους που είχαν και πέρυσι, ως προπονητές φυσικής κατάστασης και τερματοφυλάκων αντίστοιχα!

Το περσινό αήττητο, πιστώνεται στην τριάδα του staff και ανταμείφθηκε απο την Διοίκηση! Καλή επιτυχία!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας, με τους προπονητές του τεχνικού επιτελείου, Γιάννη Γκιόκα και Άρη Καραμπέτσιο. «ΜΑΖΙ», από την θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης ο Γιάννης Γκιόκας και από την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων ο Άρης Καραμπέτσιος, συνθέτουν ένα επιτυχημένο group ως άμεσοι συνεργάτες του προπονητή μας, Άγγελου Διγκόζη. Καλή επιτυχία, με στόχο ξανά την κορυφή!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr